Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν, με ψυχραιμία και αισιοδοξία! 
Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Αύγουστο είναι τα εξής:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον ήλιο τα βάνουνε, με τον ήλιο τα βγάνουνε…
Όσο ο Άρης παραμένει στον 4ο οίκο σου (έως τις 21), τόσο θα σου είναι δύσκολο να βρεις λίγες ώρες γαλήνης και ηρεμίας στο σπίτι σου. Άσε που θα σε ξεπενταριάσει κιόλας, αφού μια θα χαλάει το ένα και θα το φτιάχνεις και μετά από λίγο θα χαλάει κάτι άλλο. Τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε, δηλαδή. Είναι και η έλλειψη συνεννόησης με την οικογένεια, καθώς ο ένας λέει το κοντό του, ο άλλος το μακρύ του, όλοι έχετε το δίκιο σας, αλλά δεν το βρίσκετε. Εκεί που θα γίνει του Κουτρούλη ο γάμος θα είναι γύρω στην Πανσέληνο, που γίνεται στο ζώδιό σου, που ο Ουρανός στον Ταύρο θα έχει ενεργή συμμετοχή, κυρίως στις σχέσεις και τα ερωτικά σου. Μικρή χαρά θα πάρεις στις 18 και μετά πάλι μια από τα ίδια, αφού εκεί που τελειώνουν ο Άρης και ο Ήλιος τις όψεις τους με Ουρανό και Κρόνο, αρχίζει η Αφροδίτη… Τα μάτια σου 14 να έχεις στις 21 γιατί παίζει και να χάσεις αρκετά χρήματα ή να σε κοροϊδέψουν, ενώ αν είσαι του α’ δεκαημέρου να προσέχεις στις 27, αφού κάτι θα σκάσει στα ερωτικά σου και δε θα σου αρέσει.

ΛΕΩΝ: Με το ζόρι παντρειά;
Τα επαγγελματικά σου, είτε λόγω αντικειμενικών δυσκολιών είτε λόγω του ότι έχουν πάρει αέρα κάποια πρόσωπα που νομίζουν ότι πρέπει να είσαι σούζα και “μάλιστα κύριε”, χωρίς να αντιδράς, θα σε απασχολήσουν και αυτόν τον μήνα, αφού ο Άρης θα παραμείνει στον 10ο οίκο σου. Το ότι τους …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss