Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν, με ψυχραιμία και αισιοδοξία! 
Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιούλιο είναι τα εξής:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνει τζιζζζ
Με τον Άρη στον Ταύρο και 7ο οίκο σου, οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι σε εμπόλεμη ζώνη και οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο “αμήν”. Βλέπεις, όλο και για κάτι θα θεωρείσαι ύποπτος ή θα απαιτούνται πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να προσφέρεις. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα, που στο πρόσωπό σου, θα θέλουν να εκδικηθούν όλους τους υπόλοιπους που τους έβλαψαν ή τους πλήγωσαν, οπότε η μεταχείρισή σου δε θα είναι ούτε σωστή, ούτε δίκαια. Το να μην αντέξει τα “χτυπήματα” μια σχέση ή συνεργασία είναι μάλλον πιθανό. Δε μιλάμε καν για μετά τις 26, με τον Ερμή στον Λέοντα να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, λόγω όψεων κι εκεί είναι που θα γίνει του… Κουτρούλη ο γάμος και στα επαγγελματικά σου!

ΛΕΩΝ: Χωρίς ανάσα
Με τον Άρη στο 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρεις ανάσα. Όχι μόνο γιατί η ίδια η δουλειά ή οι απαιτήσεις των άλλων θα αυξηθούν, ώσπου κάποια στιγμή να φωνάξεις “όχι άλλο κάρβουνο”, αλλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις έχθρες, αντιπαλότητες και έντονο ανταγωνισμό είτε εκτός είτε και εντός του περιβάλλοντός σου. Άτομα θα σου τη λένε συνεχώς, θα βρίσκουν τις ιδέες σου πολύ άστοχες ή άκαιρες ή τη συμπεριφορά σου προκλητική. Από τη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss