Αυτά τα ζώδια θα επιδιώξουν να ξανασμίξουν με πρώην το 2023

Θα καταλάβουν το λάθος τους και θα γυρίσουν να ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία (μπορεί και τρίτη και τέταρτη, ανάλογα με το πόσο φταίξανε για τον χωρισμό). Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αποκαλύψουμε λίγο πιο κάτω, τότε να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό μέσα στο 2023 να προσπαθήσεις να τα ξαναβρείς με κάποιον/α πρώην σου. Θα τον/την αναζητήσεις και θα κάνεις όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να είστε και πάλι μαζί. Το αν θα σε δεχτεί πίσω ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα και εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη. Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο κάτω ποια είναι τα ζώδια που τη νέα χρονιά θα κάνουν… comeback σε πρώην.
Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr. 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δύο είναι οι «υπεύθυνοι» πλανήτες για τις επιστροφές σε πρώην. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Ερμή και φυσικά την Αφροδίτη που έχει να κάνει κατεξοχήν με την ερωτική μας ζωή. Την περίοδο λοιπόν που οι δυο αυτοί πλανήτες θα είναι ανάδρομοι σε συγκεκριμένα ζώδια, τότε θα δεις και τις περισσότερες επιστροφές (ή και καταστροφές χαχαχα) από τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα.

Ξεκινάμε λοιπόν από τις αναδρομές του Ερμή μέσα στην χρονιά, με το ποια ζώδια θα επηρεαστούν και φυσικά πότε. Η πρώτη αναδρομή του Ερμή θα γίνει από 22/04/2023 (15° 34’ Ταύρου) έως 15/05/2023 (05° 51’ Ταύρου). Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, αυτοί που θα κάνουν σκέψεις και κρούσεις σε πρώην είναι οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι που θα έχουν τον Ερμή στον 1ο και στον 5ο τους οίκο αντίστοιχα. Είναι εκείνοι που θα πάρουν την πρωτοβουλία να στείλουν ένα μήνυμα, να πάρουν ένα τηλέφωνο ή και να εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά στον/στην πρώην τους για να ζητήσουν να ξαναμπούν στη ζωή τους.
Η επόμενη αναδρομή του Ερμή είναι από 25/08/2023 (21° 44’ Παρθένου) έως 16/09/2023 (08° 01’ Παρθένου). Άμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss