Αυτές οι γυναίκες θα βγάλουν το 2023 την κακή τους πλευρά

Αν συναναστραφείς με μια από τις γυναίκες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω μέσα στο 2023, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που είχες συνηθίσει. Θα δεις ένα άλλο πρόσωπο και το πιο πιθανό είναι να τρίβεις τα μάτια σου και να αναρωτιέσαι πόσο εύκολα και σύντομα μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ ένας άνθρωπος. Πάμε να σου τις αποκαλύψουμε και να σου αναλύσουμε τι πρέπει να περιμένεις από την καθεμιά τους.

Έχεις ακούσει την φράση που λέει «όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο πισινός της»; Ε λοιπόν, η γυναίκα Ταύρος μέσα στο 2023 θα υποδεχτεί τον Δία στο ζώδιό της. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει ο πωπός της αέρα γιατί πολλά πράγματα θα της πηγαίνουν βολικά. Ο Δίας και τα δώρα που κουβαλάει θα την κάνουν να καβαλήσει το καλάμι και θα έχει μια στάση και συμπεριφορά που δεν την λες και την… καλύτερη. Έχει γενικότερα κάποια θέματα συμπεριφοράς από την φύση της, αν προσθέσεις και την επιρροή του Δία, που όλα αυτά θα τα μεγεθύνει, τότε το αποτέλεσμα δεν θα αρέσει σε κανέναν! Ετοιμάσου λοιπόν να αντιμετωπίσεις υπεροψία από την Ταυρίνα που θα την ψωνίσει την νέα χρονιά.

Όλα όσα σου είπαμε για την γυναίκα Ταύρο πιο πάνω, λίγο ή πολύ ισχύουν και για την γυναίκα Κριό για το 2023. Και εκείνη θα έχει τον Δία στον πρώτο οίκο της μέχρι τον Μάιο, οπότε καταλαβαίνεις το πόσο… αέρα θα πάρει. Οι κινήσεις της θα είναι απερίσκεπτες και υπερβολικές. Θα νιώθει μεγάλη αυτοπε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss