Αυτή είναι μια από τις πιο ακριβές πολυθρόνες του κόσμου 

Η συγκεκριμένη πολυθρόνα έχει κάτι το ιδιαίτερο και το ξεχωριστό.

Του Γιάννη Σκουφή
Ο Ian Callum είναι ένα από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές αυτοκινήτων. Έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός κυρίως από το έργο του σε βρετανικές εταιρίες και σε αυτόν πιστώνονται πανέμορφα αυτοκίνητα όπως οι Aston Martin DB9 και Jaguar i-Pace.

Ένας σχεδιαστής όμως και μάλιστα εξαιρετικά ταλαντούχος δεν περιορίζεται μόνο στα τετράτροχα αλλά ασχολείται και με άλλους τομείς και άλλα πρότζεκτ. Ένα από αυτά είναι και η πολυθρόνα που βλέπετε, η οποία είναι εμπνευσμένη από το μοτίβο της Lounge Chair and Otterman του 1956 που αποτέλεσε πρότυπο για τη βιομηχανία επίπλων.
Η δημιουργία της Callum Design είναι κατασκευασμένη από ακριβά υλικά, όπως η ξύλινη ράχη με την επένδυση από καπνιστό ευκάλυπτο, ενώ η βάση είναι από αλουμίνιο. Επίσης υπάρχει φινίρισμα ανθρακονήματος ενώ υπάρχουν συνολικά δέκα επιλογές για την δερμάτινη επένδυση και άπειροι χρωματικοί συνδυασμοί.

Η τιμής της είναι 9.900 ευρώ, ενώ θα κατασκευαστεί μόλις 50 φορές. Κάτι που σημαίνει πως όσοι έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν και ταυτόχρονα θαυμάζουν τη δουλειά του Ian Callum θα δώσουν κυριολεκτικά μάχη για να την αποκτήσουν.

PHOTO GALLERY

Photo 1/4

Photo 2/4

Photo 3/4

Photo 4/4


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss