Αυτή η κρέμα σώματος μυρίζει ακριβώς όπως ένα από τα πιο γνωστά αρώματα στο κόσμο (και είναι αρκετά πιο οικονομική!)

Οι χαρακτηριστικές μυρωδιές και τα αρώματα πολλές φορές είναι συνδεδεμένα με έντονες αναμνήσεις και συναισθήματα. Κάπως έτσι, ένα από τα πιο γνωστά αρώματα στο κόσμο, το “Baccarat Rouge 540” του Francis Kurkdjian, ίσως για πολλές από εμάς να έχει μείνει ανεξίτηλο στο μυαλό μας ή και να έχει συνδεθεί με πολλές στιγμές. Που το βασίζουμε αυτό;
Το συγκεκριμένο, ξυλώδες και λουλουδένιο άρωμα με την χαρακτηριστική μυρωδιά του γιασεμιού, του σαφράν, του κεχριμπάρι και του ξύλου κέδρου έχει κατακτήσει παγκοσμίως μια από τις πρώτες θέσεις στη προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Με αφορμή την 250η επέτειο του γαλλικού κρυστάλλινου οίκου Baccarat, το πολυτελές niche άρωμα δημιουργήθηκε από τον διάσημο Παριζιάνο αρωματοποιό και έκτοτε γνωρίζει απίστευτη επιτυχία. Με σχεδόν 6 εκατομμύρια αναζητήσεις ετησίως στο Google, 111 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και 205.707 hashtags στο Instagram σύμφωνα με την κατάταξη της βρετανικής πλατφόρμας Hey Discount, είναι το πιο δημοφιλές άρωμα στον κόσμο. Έτσι, αν έχεις και εσύ ιδιαίτερη αδυναμία στην εν λόγω μεθυστική εσανς, αλλά δεν μπορείς να διαθέσεις τόσα πολλά χρήματα για να την απολαύσεις, σου έχουμε ευχάριστα νέα.
Βρήκαμε μια προσιτή κρέμα σώματος, η οποία μυρίζει σχεδόν το ίδιο με το διάσημο άρωμα. Ποια είναι; Η “Beija Flor Elasti-Cream” από Sol de Janeiro. Εκτός από το ότι αφήνει στο δέρμα ένα άρωμα παρόμοιο με αυτό του Francis Kurkdjian, αυτή η κρέμα θρέφει, ενυδατώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα χάρη στη σύνθεσή της που αποτελείται από λάδι κακάιης (φυσική εναλλακτική της ρετινόλης), φυτικό κολλαγόνο και σκουαλάνιο.

Κρέμα σώματος, Beija Flor Elasti-Cream, Sol de Janeiro.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss