Αυτή η low cost mascara πωλείται κάθε 1 λεπτό στη Γαλλία. Τυχαίο;

Αν υπάρχει ένα προϊόν στο μακιγιάζ για οποίο λέμε ομόφωνα ότι δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς αυτό, τότε αυτό ακούει στο όνομα mascara. Γιατί; Κάνει τα μάτια μας να φαίνονται πιο μεγάλα, δίνει ένταση στο βλέμμα μας και δημιουργεί το σαγηνευτικό εφέ το Foxy eyes. Ωστόσο, καθώς οι επιλογές είναι αμέτρητες εκεί έξω, όταν μιλάμε για mascaras, πάντα θα δοκιμάζουμε όσες συγκεντρώνουν θετικές κριτικές. Κάπως έτσι, ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η «Sky High Cosmic Black» της Maybelline, η οποία είναι η αγαπημένη mascara των French girls και σημειώνει πωλήσεις κάθε ένα λεπτό στη Γαλλία.

Γιατί έχει γίνει best-seller;
Τι υπόσχεται αυτό το πολυπόθητο προϊόν; Μακριές και κυρτές βλεφαρίδες με έντονο μαύρο χρώμα. Το εύκαμπτο βουρτσάκι της «αιχμαλωτίζει» όλες τις βλεφαρίδες και τις τεντώνει από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Σχεδιασμένο με εκχυλίσματα και ίνες μπαμπού, στριφογυρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες χωρίς να δημιουργεί σβώλους ή να τις βαραίνει.
Τέλος, οι εξαιρετικά συμπυκνωμένες χρωστικές του καθιστούν δυνατή την ενίσχυση της εμφάνισης και του χρώματος ακόμη και των πιο ανοιχτόχρωμων βλεφαρίδων. Και το καλύτερο; Έχει super ελκυστική τιμή, κάτω από 20 ευρώ. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η «Sky High Cosmic Black» έχει πολλούς λόγους για να βρίσκεται στη λίστα και με τις δικές μας αγαπημένες mascara.

Mascara, Lash Sensational Sky High, Maybelline.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss