Αυτό είναι το πιο έξυπνο ζώδιο σύμφωνα με τους αστρολόγους -Δεν μας κάνει έκπληξη

«Να έχεις το κουράγιο να αποδεχτείς αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις, τη δύναμη να αλλάξεις αυτά που μπορείς και τη σοφία να ξέρεις τη διαφορά».

Η ευφυΐα πάντα είναι γοητευτική. Οταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο που έχει υψηλό δείκτη νοημοσύνης και αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα περισσότερο από τον μέσο όρο, τότε η συζήτηση μαζί του μόνο ενδιαφέρουσα μπορεί να είναι.

Η αντίληψη, οι γνώσεις, η πνευματική διαύγεια, η ισχυρή μνήμη, αλλά και όλα εκείνα τα κριτήρια που χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο έξυπνο είναι άκρως γοητευτικά και δύσκολα να τα συναντήσεις.

Και επειδή σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για ζώδια, οι αστρολόγοι βρήκαν ποιο είναι το πιο έξυπνο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. 

Είναι άραγε ο εργασιομανής Αιγόκερως; Ο δυναμικός Ταύρος; Ο κοινωνικός Δίδυμος; Ή ο γενναιόδωρος Λέων;

Όπως διαβάζουμε στο άρθρο του Reader’s Digest, την υψηλότερη νοημοσύνη τείνουν να την έχουν οι Υδροχόοι.

Οι Υδροχόοι εμφανίζουν υψηλά επίπεδα IQ και αυξημένες γνωστικές ικανότητες. To μυαλό τους τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς και η σκέψη τους είναι πολύ προοδευτική.

Οι Υδροχόοι έχουν αναλυτική σκέψη και τα συναισθήματά τους τα επεξεργάζονται εγκεφαλικά. Όσο πιο κοινωνικοποιημένοι, είναι, τόσο πιο πολύ αναπτύσσουν τη νοημοσύνη τους.

Ωστόσο, όπως τονίζουν οι αστρολόγοι και οι Σκορπιοί έχουν μεγάλη αντίληψη του τι γίνεται γύρω τους.  

Τον Σκορπιό δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις εύκολα. Σκέφτονται καθαρά και γρήγορα. Μπορεί να εκτιμήσει καταστάσεις καλύτερα από κανέναν άλλον και να κατανοήσει ευκολότερα τον κόσμο.

Οι Σκορπιοί έχουν υψηλό δείκτη αντίληψης, που σημαίνει ότι μπορούν να κατανοήσουν τα κίνητρα των ανθρώπων γύρω τους. Μπορούν να καταλάβουν το κίνητρο πίσω από κάθε πράξη και να καταλάβουν πως αισθάνεται ο άλλος.

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) έχουν διαισθητική νοημοσύνη,που σημαίνει ότι είναι τα πλέον κατάλληλα άτομα για να παίρνουν ρίσκα.

Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) έχουν πρακτική σκέψη, που σημαίνει ότι είναι οι καταλληλότεροι στην επίλυση προβλημάτων.

Οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς έχουν περισσότερη συναισθηματική νοημοσύνη σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Εχουν μεγάλη άνεση στο να αναγνωρίζουν και να κατανοούν τα συναισθήματα των άλλων.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss