Αυτό το έλαιο προσώπου με άγριο τριαντάφυλλο πωλείται παγκοσμίως κάθε 3′

Ιδανικά για ενυδάτωση, καταπραϋντική σύσφιξη και μείωση της ερυθρότητας, τα έλαια είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος για το δέρμα μας. Και μπορεί να υπάρχουν άπειρες επιλογές εκεί έξω, όμως ένα συγκεκριμένο face oil έχει κατακτήσει χιλιάδες γυναίκες χάρη στη μοναδική του σύνθεση. Ποιο είναι το εν λόγω προϊόν; Πρόκειται για το “Bioregenerate Face Oil” με άγριο τριαντάφυλλο από το brand Pai.
Ως ένα πραγματικό best-seller, αυτό το πιστοποιημένο βιολογικό έλαιο πολλαπλών χρήσεων πωλείται κάθε 3 λεπτά σε όλο τον κόσμο. Το μυστικό του; Συσφίγγει και ομορφαίνει το δέρμα με ατέλειες ή με ρυτίδες, ενώ μειώνει τις κηλίδες και τις ατέλειες χάρη στην εξαιρετικά αναγεννητική δύναμη του ελαίου άγριου τριαντάφυλλου.

Πως να εφαρμόσουμε σωστά ένα έλαιο προσώπου
Το λάδι προσώπου χρησιμοποιείται το πρωί ως ορός κάτω από την κρέμα ημέρας ή/και το βράδυ ως θεραπεία από μόνο του (για την αντικατάσταση της κρέμας νύχτας). Αλλά αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά και να πάρει περίοπτη θέση στη ρουτίνα ομορφιάς μας, δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση. Πράγματι, μερικές σταγόνες αρκούν για την περιποίηση ολόκληρου του προσώπου (προηγουμένως καθαρισμένο). Το ιδανικό είναι να απλώσετε το λάδι αφού πρώτα το έχετε πλύνει και το έχετε στεγνώσει ελαφρός, έχοντας διατηρήσει λίγη υγρασία. Αυτό θα βελτιώσει τη διείσδυση του λαδιού και θα εξασφαλίσετε super ενυδατωμένο αποτέλεσμα. Πράγματι, το λάδι «ενυδατώνει» το δέρμα επιβραδύνοντας την αφυδάτωση του. Άρα τι καλύτερο για τη skincare ρουτίνα μας;

Face Oil, Rosehip Bioregenerate, Pai.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss