Αυτοί είναι οι τέσσερις κεντρικοί αμυντικοί που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Μίτσελ

Στο τραπέζι του Μίτσελ είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι Τιμοτέ Κολοντζετζάκ, Βίκτορ Λαγουάρδια, Νίκολα Μαξίμοβιτς και Ελιακίμ Μανγκαλά.

Ο Μίτσελ έχει το μυαλό του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ατρόμητο την Κυριακή (16:00, COSMOTE SPORT 1, LIVE SPORT24), αλλά παράλληλα θέλει να μειώσει τον αριθμό των παικτών τους οποίους θα προπονεί στο Ρέντη, ενώ έχει κληθεί να αποφασίσει αν επιθυμεί την προσθήκη και άλλων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ.

Σε ό,τι αφορά στο κέντρο της άμυνας, σύμφωνα με πληροφορίες, στα υπόψη του Ισπανού τεχνικού έχουν τεθεί τέσσερις παίκτες, με την προθεσμία πια να πιέζει, καθώς την Παρασκευή (30/9) πέφτει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο γραφείο του 59χρονου προπονητή έχουν πέσει τα ονόματα των Τιμοτέ Κολοντζετζάκ, Βίκτορ Λαγουάρδια, Νίκολα Μαξίμοβιτς και Ελιακίμ Μανγκαλά.

Ο Κολοντζετζάκ είναι 31 ετών (έχει γενέθλια την 1η Οκτωβρίου), Γάλλος και διαθέτει πολωνικό διαβατήριο. Είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί, τόσο ως στόπερ όσο και ως αριστερός μπακ. Έμεινε ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν τον περασμένο Ιούνιο, μόλις η γαλλική ομάδα υποβιβάστηκε στη Ligue 2, αν και προερχόταν από καλή σεζόν (είχε 33 συμμετοχές, 2 τέρματα και 5 ασίστ). Ο έμπειρος αμυντικός έχει αγωνιστεί στις Λανς, Λυόν, Νις, Σεβίλλη, Γκλάντμπαχ, Τίγκρες και Σεντ Ετιέν. Πριν από λίγες εβδομάδες είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του η Σεβίλλη και η Τζένοα.

Ο Λαγουάρδια είναι 32 ετών, Ισπανός και υπήρξε επί σειρά ετών αρχηγός της Αλαβές από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι έπειτα από τον υποβιβασμό της. Ο έμπειρος στόπερ είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά περίμενε κάτι καλύτερο και για πρώτη φορά σκέφτεται τόσο σοβαρά να συνεχίσει την καριέρα του εκτός της πατρίδας του. Διότι, μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί μόνο σε ισπανικές ομάδες (Σαραγόσα, Λας Πάλμας, Αλκορκόν. Αλαβές).

Ο Μαξίμοβιτς είναι 30 ετών, Σέρβος με θητεία τα τελευταία χρόνια στα ιταλικά γήπεδα και το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από την Τζένοα. Τις τελευταίες ημέρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξαν η Γουέστ Χαμ, η Μόντσα και η Ρόμα, ενώ οι δύο τελευταίες φέρεται να τον έχουν ακόμη στα υπόψη για τον Ιανουάριο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στους Σλόμποντα Ούζιτσε, Ερυθρό Αστέρα, Απόλλωνα Λεμεσού, Τορίνο, Νάπολι, Σπαρτάκ Μόσχας και Τζένοα.

Ο Μανγκαλά είναι 31 ετών, Γάλλος με βελγικό διαβατήριο και αποχώρησε από την Σεντ Ετιέν τον περασμένο Μάιο. Ο έμπειρος στόπερ την τελευταία διετία έπαιξε σε 25 αγώνες συνολικά με τη Βαλένθια και την Σεντ Ετιέν, έχοντας ένα εξάμηνο ενδιάμεσα που είχε μείνει χωρίς ομάδα. Ο Μανγκαλά έχει αγωνιστεί στις Σταντάρ Λιέγης, Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι, Βαλένθια, Έβερτον και Σεντ Ετιέν.

Ο Μίτσελ, λοιπόν, θα αποφασίσει από μέρα σε μέρα, αν ο Ολυμπιακός θα κάνει κίνηση για την απόκτηση στόπερ, αλλά και τερματοφύλακα και, ταυτόχρονα, θα ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Κασάμι και Ελαμπντελαουί.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss