Αυτοκίνητα από 300 ευρώ: Μέχρι σήμερα ανοιχτή η αποθήκη – Η λίστα με όλα τα οχήματα και τις τιμές

Δημοπρασίες: Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημοπρασία οχημάτων από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού – ΔΔΔΥ (πρώην ΟΔΔΥ) – Δείτε αναλυτικά τη λίστα, στη gallery του newsbomb.gr και επιλέξτε τι σας συμφέρει.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ, θα διενεργηθεί, στο κτήριο Λιμένα Γούναρη 1 στην Πάτρα προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, για να εκποιηθούν τα παρακάτω, το καθένα χωριστά επιβατικά, φορτηγά για κυκλοφορία ή σε ομαδική εκποίηση για Ο.Τ.Κ.Ζ. και διάλυση, κοινοτικά και μη κοινοτικά με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της Διακήρυξης.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ GALLERY TOY NEWSBOMB.GR ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

PHOTO GALLERY

Photo 1/3

Photo 2/3

Photo 3/3

Ωράριο επίσκεψης

Η επίσκεψη των οχημάτων επιτρέπεται έως και σήμερα Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου από τις 08:30 έως τις 13:30.

Για περισσότερα πληροφορίες:

τηλ. 2610317462 Τελωνείο Πατρών
τηλ. 2693022628 Αποθήκη Τελωνείου στην Κ. Αχαΐά.

Δεν επιτρέπεται το επισκεπτήριο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δημοπρασίας, παρά μόνο μετά το πέρας αυτής για 30 λεπτά παρουσία του προσωπικού της υπηρεσίας, σε όσους εκ των ανακηρυχθέντων πλειοδοτών το επιθυμούν.
Για το δημοπρατούμενο Όχημα που ευρίσκεται σε Αποθήκες Τρίτων (εκτός Δ.Δ.Δ.Υ) η επίσκεψη θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους υπεύθυνους της διακατέχουσας Υπηρεσίας, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στη Διακήρυξη στοιχεία.

Όλα τα οχήματα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ( Β ́ 3420/2016).
Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στις δημοπρασίες υποδηλώνει την αποδοχή των όρων πώλησης χωρίς καμία επιφύλαξη και οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο www.aade.gr (ΜΕΝΟΥ>Δημοπρασίες ΔΔΔΥ).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες επιβατικών προς κυκλοφορία είναι 300 ευρώ. Εφίσταται η προσοχή στους συμμετέχοντες για την έγκαιρη προσέλευση για την καταβολή της εγγύησης.
Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογών Φ.Π.Α 24%.
Με την ολοκλήρωση της πλειοδοσίας κάθε οχήματος, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας.
Η πληρωμή της προκαταβολής του 20% καταβάλλεται με τραπεζική επιταγή, ή με τη χρήση κάρτας.
Τα φυσικά πρόσωπα συμμετέχουν στις δημοπρασίες πώλησης οχημάτων προς Κυκλοφορία μόνο αυτοπροσώπως. Κατ’ εξαίρεση μπορούν να συμμετάσχουν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο εφόσον αυτός είναι σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος μέχρι και του δεύτερου βαθμού, προσκομίζοντας Υπεύθυνη Δήλωση το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss