Αυτοκίνητο: Η Κίνα είναι η ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη

Είναι γνωστό ότι η Κίνα πρωταγωνιστεί στη βιομηχανική παραγωγή οχημάτων. Με μια τεράστια εγχώρια αγορά και με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο αποτελεί τον βασικό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Τα αυτοκίνητα που βγαίνουν από τις γραμμές παραγωγής είναι σαφώς αναβαθμισμένα σε σχέση με το παρελθόν.
Ποιοτικότερα αυτοκίνητα, όμορφο ντιζάιν, χαμηλές τιμές και πληθώρα μοντέλων και εκδόσεων αποτελούν τα απαραίτητα στοιχεία για τις επεκτατικές διαθέσεις των κινέζικων εταιρειών. Πλέον, έχουν γίνει περισσότερο ασφαλή, καθώς στις δοκιμές καταφέρνουν να παίρνουν πολλά αστέρια, πληρώντας σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Η πρόσφατη έλευση της BYD στην Ελλάδα ουσιαστικά ανάβει το πράσινο φως για την «άφιξη» πολλών μοντέλων και εταιρειών στην χώρα μας. Σε αυτή την φάση η δραστηριοποίηση της κινέζικης εταιρείας είναι στα επαγγελματικά οχήματα, όμως αν δει κάποιος τα επιβατικά μοντέλα που διαθέτει στην γκάμα της, πολλά από τα οποία παρουσιάστηκαν και στο σαλόνι του Παρισιού πριν λίγες ημέρες, θα διαπιστώσει ότι έχει να κάνει με μια εταιρεία που σίγουρα δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Με δεδομένο ότι η σχεδίασή τους έχει π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss