ΕιδήσειςΕπιχειρηματικότητα

Αυτοκτόνησε ο Μιχάλης Καριώτογλου, πρόεδρος της SingularLogic

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του, το πρωί του Σαββάτου, ο πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου, με το σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο να είναι μεγάλο καθώς επρόκειτο για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία με την εταιρεία του να θεωρείται από τις πρωτοπόρους στον τομέα του λογισμικού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καριώτογλου αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να έχει περιπέσει σε κατάθλιψη, κάτι που όπως φαίνεται τον οδήγησε στην απόφαση να θέσει τέλος στη ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της SingularLogic αυτοπυροβολήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό, με τα μέλη της οικογένειάς του να ακούν τον πυροβολισμό και να τον βρίσκουν νεκρό στη συνέχεια.

Ο Μιχάλης Καριώτογλου ήταν πρόεδρος της SingularLogic, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.

Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

Tags
Loading...

Related Articles