Αυτός είναι ο πιο στιλάτος άντρας για το 2018

Ο τραγουδιστής Νικ Τζόνας αναδείχθηκε ο άνδρας με το καλύτερο στυλ από το περιοδικό GQ αφήνοντας πίσω τον «The Rock».

Από το περιοδικό ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή ότι ο 26χρονος τραγουδιστής και νεόνυμφος κέρδισε τον τίτλο του άνδρα με τον καλύτερο στυλ νικώντας άλλους 64 άνδρες σε ψηφοφορία αναγνωστών του GQ.

Σε δημοσίευμα του περιοδικού στο οποίο παρουσιάστηκε ο τραγουδιστής, σύζυγος της ηθοποιού του Bolywood, Πριγιάνκα Τσόπρα ως νικητής αναφέρεται: «Ο Νικ Τζόνας ήταν έκπληξη ωστόσο είναι ο άνδρας που ξέρει τι να φορέσει σε ποια περίσταση».

Όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές του στον πρόσφατο γάμο του το περιοδικό σημειώνει ότι είναι μετρ του στυλ στις καλύτερες του εκδοχές.

Με τη σύζυγό του, Πριγιάνκα Τσόπρα

Ο Ντουέιν Τζόνσον γνωστός ως «The Rock», Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής, παραγωγός και επαγγελματίας παλαιστής, ο οποίος έχασε στην ημιτελική φάση τόνισε ότι η αναμέτρηση ήταν μεταξύ ενός «σπουδαίου νεόνυμφου» και «ενός σπουδαίου φαλακρού, διαζευγμένου τύπου».

Άλλοι άνδρες που έφτασαν μία ανάσα από τον τίτλο ήταν οι ηθοποιοί Ράιν Ρέινολντς, Τζέφ Γκολντμπλουμ, Ράμι Μάλεκ και οι τραγουδιστές, Σον Μέντες, Τζον Λέτζεντ και A$AP Rocky.

Ο Νικ Τζόνας σχολιάζοντας τη διάκριση ευχαρίστησε για την τιμή και εξύμνησε τους αντιπάλους τους. «Ας είναι οι θεοί του στυλ μαζί σας την επόμενη χρονιά» έγραψε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss