Αυτός ήταν ο υποψήφιος «Bachelor» προτού επιλεχθεί ο Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος «Bachelor» και βλέπουμε τα κορίτσια να διεκδικούν διακαώς μια θέση στην καρδιά του. Ωστόσο, προτού παρθεί η τελική απόφαση για τον γοητευτικό εργένη του ριάλιτι, στο «τραπέζι» είχαν πέσει κι άλλα ονόματα. Ένα από αυτά ήταν και το όνομα ενός άλλου πολυσυζητημένου παίχτη του «Survivor 4».

Πιο συγκεκριμένα, προτού γίνει η πρόταση στον Αλέξη Παππά και εκείνος πει το πολυπόθητο νέο, το όνομα του Νίκου Μπάρτζη φιγούραρε για τη θέση. Παρόλα αυτά, ο ίδιος αρνήθηκε να λάβει μέρος στο ριάλιτι. Γιατί όμως είπε «όχι»;

Τι δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης;

Την αποκάλυψη αυτή έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ίδιος ο Νίκος Μπάρτζης με δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (17/9). Ειδικότερα, ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος μετά την καταγγελία που έκανε για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την Ατζούν Μίντια, αποκάλυψε πως όταν βγήκε από το «Survivor 4», δέχθηκε πρόταση για το «The Bachelor».

«Δεν έχω δει ποτέ “The Bachelor”»

Ο Νίκος Μπάρτζης όμως, εξήγησε πως αρνήθηκε την πρόταση, διότι δεν του άρεσε και πολύ το προϊόν. Ο πρώην παίχτης του «Survivor 4» είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω δει ποτέ “The Bachelor, απλά δεν μου αρέσει η όλη φάση εκεί πέρα». Και συμπλήρωσε: «Όταν έμαθα ότι πήγε ο Αλέξης Παππάς ένιωσα αδιαφορία. Φιλάκια ρουφηχτά».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss