Αύξησε τις πωλήσεις της η Huawei παρά τους περιορισμούς των Αμερικανών

Τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου δείχνουν ότι η Κινέζικη εταιρεία Huawei, παρά τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς, συνεχίζει να τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά.

Τα έσοδα της για το τρίτο τρίμηνο της χρονιάς σημείωσαν αύξηση 24,4% σε σύγκριση με το ίδιο περσινό τρίμηνο, με την εταιρεία επίσης να υποστηρίζει ότι οι αποστολές της τα πρώτα τρία τρίμηνα της χρονιάς έφτασαν τις 185 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 26% σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Τα αποτελέσματα αναμφισβήτητα είναι καλύτερα και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, αφού δεν ήταν λίγοι οι αναλυτές που προέβλεπαν σημαντική πτώση της εταιρείας στην αγορά μετά το «εμπάργκο» των Ηνωμένων Πολιτειών τον περασμένο Μάϊο. Πράγματι, η ανάπτυξη στα έσοδα της εταιρείας σημείωσε επιβράδυνση 13% το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς, με την εταιρεία να εκτιμά ότι ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας θα στοίχιζε στην εταιρεία σχεδόν $30 δισεκατομμύρια.

Η Huawei επίσης αποκάλυψε ότι έχει για την ώρα υπογράψει 60 συμβάσεις με τηλεπικοινωνιακούς παρόχους για την παροχή εξοπλισμού 5G σε όλο τον κόσμο, κάτι που δείχνει ότι η επιχείρηση βασίζεται σε γερά θεμέλια. Παρόλα αυτά, η Huawei παραμένει επιφυλακτική, με τον πρόεδρο της Huawei Technologies Co., Liang Hua, να επισημαίνει ότι παρόλο που η εταιρεία στέκεται γερά στα πόδια της, «δεν είναι ότι δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες, και πως ενδέχεται να επηρεάσουν τον ρυθμό ανάπτυξης βραχυπρόθεσμα».

Engadget

Πηγ

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss