Αύξηση 30% στη συνδρομή του Disney+ στις ΗΠΑ

Η Disney ανακοίνωσε ότι αυξάνει την τιμή του Disney Plus στα 10,99 δολάρια/μήνα, από 7,99 δολάρια/μήνα που είναι σήμερα, μια αύξηση μεγαλύτερη του 30% και η οποία θα ισχύσει από τις 8 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέπεια της αναδιάρθρωσης που επιχειρεί η εταιρεία στην τιμολογιακή της πολιτική. 
Αυτές σύντομα -και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο- θα περιλαμβάνουν ένα δεύτερο πακέτο με διαφημίσεις και κόστος 7,99 δολάρια / μήνα, το κόστος δηλαδή που ισχύει σήμερα για το πλήρες πακέτο χωρίς διαφημίσεις. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για σχετική αύξηση και στις ευρωπαϊκές συνδρομές, κάτι που όλα δείχνουν θα γίνει τον επόμενο χρόνο.  Επιπλέον η Disney διευκρίνισε ότι κατά την προβολή παιδικού περιεχομένου, δεν θα εμφανίζονται διαφημίσεις ακόμα και αν ο συνδρομητής έχει επιλέξει το συγκεκριμένο πακέτο.
Οι αυξήσεις των τιμών επηρεάζουν και τα συνδυαστικά πακέτα της Disney και τα οποία είναι διαθέσιμα στην αμερικανική αγορά. Για τους χρήστες με συνδρομή Disney Plus χωρίς διαφημίσεις μαζί με ένα διαφημιστικό πακέτο για το Hulu και το ESPN Plus η τιμή θα αυξηθεί από 13,99 σε 14,99 δολάρια / μήνα. Η Disney εισάγει επίσης ένα πακέτο που περιλαμβάνει το Disney Plus και το Hulu με διαφημίσεις για 9,99 δολάρια / μήνα. Εν τω μεταξύ, το Disney Plus, το Hulu και το ESPN Plus με διαφημίσεις θα κοστίζει 19,99 δολάρια / μήνα. …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss