Azamara Quest: Η κρουαζιέρα των οργίων και στην Ελλάδα

Αχαλίνωτο σεξ χωρίς διακοπές, με θέα τα ελληνικά νησιά, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 350 ζευγάρια, τα οποία θα βρεθούν στην Ελλάδα από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου για να πάρουν μέρος σε μια κρουαζιέρα απόλυτης ακολασίας, με μοναδικό σκοπό την ανταλλαγή ζευγαριών και τα ατέλειωτα όργια εν πλω, με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου!

Οι 700 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Azamara Quest» είναι πάμπλουτοι Αμερικανοί ιδιοκτήτες και μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων, πασίγνωστα μοντέλα, τεράστια ονόματα της ξένης showbiz και δεκάδες celebrities, που δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία!

Ανάμεσά τους είναι και ονόματα-βόμβα, τα οποία προσπαθούν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό τη συμμετοχή τους στο «καυτό» ταξίδι με το πολυτελές σκάφος, που θα τους παραλάβει από τον Πειραιά και, σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, θα κάνει στάσεις στη Μύκονο, την Πάρο, την Κω, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και θα ολοκληρωθεί στην Τουρκία.

2.349$ το άτομο

Το κόστος, σύμφωνα με το σάιτ sdc.com, ανέρχεται στα 2.349 δολάρια ανά άτομο. Η κρουαζιέρα είναι ήδη sold out, αφού δεν έχει απομείνει ούτε ένα εισιτήριο για όποιον σκεφτεί τελευταία στιγμή να συμμετάσχει στο ταξίδι των οργίων, που αναμένεται να κάνει παγκόσμιο ντόρο.

Φυσικά, το ποσό δεν θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό, καθώς στην κρουαζιέρα του σεξ θα συμμετάσχουν ζευγάρια με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Όλα θα αρχίσουν μία μέρα πριν από τον απόπλου στην Αθήνα. Ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας, έχουν γίνει κρατήσεις σε αρκετά γνωστά ξενοδοχεία. Οι VIP επιβάτες θα φτάσουν στην πρωτεύουσα στις 27 Ιουνίου και έχουν προγραμματίσει να ξεναγηθούν σε πολλούς αρχαιολογικούς χώρους (φυσικά, και στην Ακρόπολη), να απολαύσουν τις βόλτες τους στην πόλη, να δοκιμάσουν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και να πάρουν… δυνάμεις, καθώς το βράδυ θα βρεθούν για τα… προεόρτια σε ένα εκπληκτικό πάρτι, στο καλύτερο prive swinger club στην Ελλάδα, το 2+2, που βρίσκεται στον Πειραιά.

«Είναι μία ευκαιρία να ξεκινήσει το πάρτι νωρίτερα, με όλα τα καυτά σώματα μαζί με εσένα!» αναφέρουν στην πρόσκλησή τους οι διοργανωτές, που προετοιμάζονται πυρετωδώς εδώ και μήνες για τη συγκεκριμένη νύχτα. Μάλιστα, έχουν στα σκαριά αρκετές εκπλήξεις, happenings και shows που θα συμβούν στα prive rooms του δημοφιλούς club της.

Όσοι θα συμμετάσχουν στο μεγάλο πάρτι πριν από την κρουαζιέρα θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για καυτές «αναγνωριστικές» περιπτύξεις στα ειδικά θεματικά δωμάτια Red Room, Black and White Room, Doctor’s Room, όπως επίσης και το αρκετά δημοφιλές στις τάξεις των swingers Dark Room.

Η κρουαζιέρα, που θα αρχίσει το επόμενο πρωί, περιλαμβάνει χορό και σεξ όλη μέρα και όλη νύχτα σε ένα πάρτι διαρκείας, το οποίο θα σταματά μόνο για την ολιγόωρη στάση στο εκάστοτε νησί. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα… παχιά πορτοφόλια των επιβατών αναμένεται να δώσουν ανάσα μέσα στο καλοκαίρι, τόσο στην οικονομία του κάθε νησιού όσο και στην αγορά της Αθήνας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss