Bangs, bangs! Η Dove Cameron με νέο κούρεμα τόλμησε την απόλυτη τάση της σεζόν

Η Dove Cameron τόλμησε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που δείχνουν το νέο της κούρεμα, το οποίο είναι απλά υπέροχο.
Ποζάροντας για μια σειρά από selfies, η Dove είπε: «ΝΑΙ» στη μεγαλύτερη και super hot τάση στα haircuts αυτής της σεζόν! Στις φωτογραφίες, τα σκούρα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα σε μια χαμηλή αλογοουρά και συνδύασε το στυλ με αυστηρά κομμένες αφέλειες, ακριβώς πάνω από τα φρύδια της.

Η Dove Cameron άλλαξε χρώμα μαλλιών – She is a brunette!
Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της Dove Cameron
Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για προσωρινά κλιπ ή μια μόνιμη αλλαγή, αλλά δεν μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το πόσο της ταιριάζει και αυτό το look.

Η Dove φορώντας απλώς τη μαύρη ρόμπα της και έχοντας βαμμένα κόκκινα χείλη, έδειχνε άνετη γράφοντας στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Μπορούμε να το συζητήσουμε το πρωί».

@itz.phoebe.xx Dove Cameron #fyp ♬ cinderella’s dead – EMELINE

Οι αφέλειες είναι super hot τάση και η Dove Cameron λέει ένα μεγάλο ΝΑΙ
Δεν είναι ξεκάθαρο αν η αλλαγή στα μαλλιά συνδέεται με κάποια συνεργασία που ενδεχομένως έχει η Dove Cameron, αλλά το Instagram Story της περιείχε μια φωτογραφία σε μια οθόνη υπολογιστή με λογισμικό επεξεργασίας μουσικής και ακουστικά. Μια επόμενη φωτογραφία του Story έδειξε ότι αργότερα άλλαξε την άνετη ρόμπα της, με ένα λευκό t-shirt!
[embedded content]
Η Dove Cameron δεν λέει όχι στις αλλαγές μιας και τόλμησε τη μεγαλύτερη πριν από καιρό, και από ξανθιά αποφάσισε να δοκιμάσει το καστανό χρώμα στα μαλλιά της. Τώρα με αφέλειες απογειώνει έτσι απλά το brunette look και θέλουμε να τις κρατήσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10+1 φορές που τα αγαπημένα σου teen idols αποφάσισαν να αλλάξουν ριζικά τα μαλλιά τους
Dove Cameron: Δείχνει βήμα-βήμα το αγαπημένο καθημερινό μακιγιάζ της (video)

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss