Basket League: Αναβλήθηκαν τα Λαύριο-Άρης, Άρης-Παναθηναϊκός

allstarbasket.gr

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολή δύο εκ των προσεxών αγώνων της Basket League και συγκεκριμένα του Λαύριο-Άρης και του Άρης-Παναθηναϊκός.

Το Λαύριο-Άρης, εξ αναβολής για την τρίτη αγωνιστική επρόκειτο να γίνει στις 28/11, αλλά η παρουσία των διεθνών, Φλιώνη, Μιλόσεβιτς στις Εθνικές τους στο ίδιο διάστημα, ώθησαν σε αναβολή.

Αντίστοιχα αναβλήθηκε το Άρης-Παναθηναϊκός της 4ης αγωνιστικής (15/11) κατόπιν αιτήματος του Παναθηναϊκού.

Οι ανακοινώσεις του ΕΣΑΚΕ:

“-Η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το οποίο κατατέθηκε σήμερα (12/11) και αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης για την προσεχή Κυριακή 15/11 συνάντησης στο Αλεξάνδρειο Άρης – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League. Η αναμέτρηση θα οριστεί σε νέα ημερομηνία”.

-Η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League Λαύριο Megabolt – Άρης που είχε οριστεί για το Σάββατο 28 Νοεμβρίου αναβάλλεται λόγω της συμμετοχής των αθλητών της φιλοξενούμενης ομάδας Δημήτρη Φλιώνη, Μίλαν Μιλόσεβιτς στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 με τις Εθνικές ομάδες Ελλάδας και Βοσνίας Ερζεγοβίνης αντίστοιχα.

Η συνάντηση Λαύριο Megabolt – Άρης θα οριστεί σε νέα ημερομηνία”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss