Battle of the Couples: Aυτό είναι το ζευγάρι της εβδομάδας – Η πρώτη κόντρα είναι γεγονός

Το πρώτο επεισόδιο του  Battle of the Couples μετά την πρεμιέρα στον Alpha είναι γεγονός! Το βράδυ της Τρίτης, τα πράγατα έγιναν δυσκολότερα με τα ζευγάρια να διεκδικούν τη νίκη. Οι αγώνες ξεκίνησαν  και τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν. Στόχος τους να γίνουν το “ζευγάρι της εβδομάδας”.

Για τη νίκη, κονταροχτυπήθηκαν δυο ζευγάρια. Το ένα αναδείχθηκε από ανοιχτή ψηφοφορία, ενώ το άλλο το επέλεξε το ζευγάρι που αποχώρησε στο πρώτο επεισόδιο.

Το έπαθλο του ζευγαριού που θα αναδειχθεί ως το ζευγάρι της εβδομάδας θα μείνει στην υπερπολυτελή σουίτα της έπαυλης και συγκεκριμένα έχει ασυλία για μια εβδομάδα. Μετακομίζει στο Master Bedroom της βίλας, ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο, με king size κρεβάτι, ιδιωτικότητα, καθιστικό, τζάκι και μεγάλο μπάνιο με τζακούζι.

Ο Νίκος με την Άννα και ο Ριχάρδος με την Άντζελα πάλεψαν και τελικά το ζευγάρι της βδομάδας ήταν ο Ριχάρδος και η Άντζελα. Μάλιστα οι νικητές διάλεξαν ένα ζευγάρι για να τους έχουν ως προσωπικούς βοηθούς και αυτοί ήταν ο Κυριάκος με τη Μαριάννα που όπως φάνηκε δεν τους συμπαθούν ιδιαίτερα…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss