Be happy! 10 χαμογελαστά μανικιούρ γιατί είναι Δευτέρα και το χρειαζόμαστε

Θα σου φτιάξουν τη διάθεση 

Κάποιες Δευτέρες είναι χαρούμενες, κυρίως αυτές του καλοκαιριού, και ξυπνάμε με χαμόγελο. Κάποιες άλλες όμως, κυρίως οι φθινοπωρινές, είναι λίγο πιο μουντές και άχρωμες όσο και αν λάμπει έξω ο ήλιος. Η Δευτέρα, μετά από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο βόλτες, μας πέφτει βαριά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Αυτό συνέβη και σήμερα. Σηκωθήκαμε με λιγότερη όρεξη και θέλαμε λίγο ΣΚ ακόμα… Δεν χάσαμε την αισιοδοξία μας όμως.

Ακόμη και η πιο μουντή μέρα έχει τα καλά της και σήμερα θα φτιάξουμε τη δική σου με το daily nailspiration. Το μανικιούρ άλλωστε είναι ένα από τα καλύτερα αντικαταθλιπτικά και για τη σημερινή μας gallery βρήκαμε μανικιούρ που… χαμογελάνε. Ναι, ναι χαμογελάνε πολύ πλατιά επί δέκα πολλές φορές!

Οι αγαπημένες μας nail artists βλέπεις, έχουν φτιάξει μανικιούρ στολισμένα με χαμογελαστά πρόσωπα και απίθανα χρώματα που, μόλις τα είδαμε χαμογελάσαμε και εμείς αυτόματα. Ροζ, μπλε, πράσινα και γαλάζια νύχια αποκτούν μικροσκοπικά χαμόγελα και παρ᾽όλο που πρόκειται για ένα οριακά παιδικό nail art, εμείς θα το κάναμε!

Υπάρχουν άλλωστε τόσες παραλλαγές του που μπορείς να κάνεις μία, ακόμα και με έναν μαρκαδόρο, για να σου φτιάξει το κέφι αυτή τη Δευτέρα. Κάνε λοιπόν ένα διάλειμμα για να τα δεις όλα και σκέψου πως έχει ήδη πάει 4 το απόγευμα… Σχεδόν πέρασε η μέρα!

Διάβασε ακόμα: 15 nail art για να απολαύσεις με το πρωινό σου… τσάι!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss