be quiet! Dark Power Pro 13 1600W hands-on – Monster Power!

Κατά καιρούς, έχουμε την ευκαιρία ή τη δυνατότητα να ερχόμαστε σε επαφή με συναρπαστικά προϊόντα. Αν και τα τροφοδοτικά είναι -κατά την άποψη μας- από τα λιγότερο συναρπαστικά ή ενδιαφέρονται εξαρτήματα ενός υπολογιστή, εντούτοις το Dark Power Pro 13 1600W της be quiet! από τη συσκευασία, τα παρελκόμενα και την ονομαστική ισχύ ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας για ένα προϊόν αυτού του τύπου.

Πριν από λίγους μήνες, είχαμε δοκιμάσει το Dark Power 13 1000W και είχαμε εντυπωσιαστεί με την ισχύ, την αποδοτικότητα, την αθόρυβη λειτουργία, την ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα και βεβαίως με τα χαρακτηριστικά και τα παρελκόμενα στη συσκευασία. Μετά την πρώτη επαφή μας με το Dark Power 13 1000W δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα κατά πόσο ακόμα μπορούσε να «ανέβει ο πήχης». Από ότι φαίνεται ωστόσο, η εταιρεία be quiet! ξεπέρασε τον εαυτό της και πήρε ένα ήδη άρτιο προϊόν για να το βελτιώσει περαιτέρω, ξεκινώντας από την ισχύ, η οποία πλέον έχει φτάσει τα 1600W. 

Με ονομαστική ισχύ 1600W και καλύπτοντας τις προδιαγραφές ATX 3.0 και PCIe 5.0 (είναι πλήρως συμβατό τόσο με τις κάρτες γραφικών PCIe 5.0 που διαθέτουν τον νέο 12VHPWR connector όσο και με τις κάρτες γραφικών που χρησιμοποιούν 6+2-pin PCIe connectors) το νέο be quiet! Dark Power Pro 13 1600W απευθύνεται σε επαγγελματίες (π.χ. που εργάζονται σε ισχυρούς σταθμούς εργασίας), σε overclockers, σε gamers και σε ενθουσιώδεις με την τεχνολογία χρήστες που απλώς επιθυμούν να αποκτήσουν ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.

image.jpeg

Η σειρά Dark Power Pro 13 έρχεται σε εκδόσεις των 1300W και 1600W και συνοδεύεται από πιστοποίηση 80 PLUS® Titanium για αποδοτικότητα που αγγίζει το 94,5% (υπό φορτίο 50%), standby drain μικρότερο του 0,1W καθώς και σχεδιασμό Zero-Load που υποστηρίζει τις λειτουργίες Deep Power Down C6 και C7 της Intel. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα της σειράς κάνουν χρήση της πλέον προηγμένης τοπολογίας της εταιρείας «Active Rectifier + Full Bridge + LLC + SR (Synchronous Rectifier) + DC-to-DC», στην οποία χρησιμοποιούνται ελεγκτές IC αντί για παθητικά στοιχεία παλαιότερης τεχνολογίας.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss