be quiet! Pure Power 12 M 1200W Παρουσίαση: Full Power!

Κατά καιρούς, έχουμε παρουσιάσει ή αξιολογήσει νέα προϊόντα της εταιρείας be quiet!, μίας εταιρείας που «έκανε όνομα» πρώτα για τα χαμηλού θορύβου τροφοδοτικά της πριν εισέλθει σε νέες προϊοντικές κατηγορίες με την ίδια εμπορική επιτυχία. Η εταιρεία πλέον προσφέρει πέρα από σειρές τροφοδοτικών για κάθε απαίτηση ή τσέπη, διάφορα υψηλής ποιότητας προϊόντα ψύξης και υποσυστήματα, όπως ψύκτρες επεξεργαστών, συστήματα υδρόψυξης, ανεμιστήρες ή κουτιά υπολογιστών και όλα τους έχουν κοινό παρονομαστή: τεχνολογίες μετριασμού του παραγόμενου θορύβου.

 

image.jpeg

 

Επιστρέφοντας στα προϊόντα που έκαναν διάσημη την εταιρεία και που δεν είναι άλλα από τα τροφοδοτικά, η be quiet! διαθέτει μία πλήρη γκάμα που ξεκινά από τη σειρά System Power 9 (θα εξαιρέσουμε από τη… συζήτηση τις σειρές SFX Power και TFX Power 3). Η σειρά System Power 9 προβάλει ως πλεονεκτήματα τις 2 ισχυρές 12V rails, τον ελεγχόμενο με βάση τη θερμοκρασία ανεμιστήρα 120mm, την πιστοποίηση 80 PLUS® Bronze για αποδοτικότητα έως και 89% και την semi-modular σχεδίαση.

Αποτελείται από τέσσερα μοντέλα ισχύος από 400W έως 700W. Η σειρά System Power 9 μαζί με τη σειρά System Power 10 που περιλαμβάνει πέντε μοντέλα ισχύος από 450W έως 850W απευθύνονται σε χρήστες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα προϊόν που να συνδυάζει καλή τιμή, αξιοπιστία και χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Ένα σκαλοπάτι πιο πάνω βρίσκεται η σειρά System Power 10. Η σειρά αποτελείται από μοντέλα που διαθέτουν ενσωματωμένες καλωδιώσεις και καλύπτουν είτε τις προδιαγραφές 80 PLUS® Bronze είτε τις προδιαγραφές 80 PLUS® Bronze Gold για αποδοτικότητα έως και 93.4%. Ακριβώς πιο πάνω στη γκάμα της βρίσκεται η σειρά Pure Power 11, η οποία σύμφωνα με την be quiet! αποτελεί τον καλύτερο συνδυασμό κόστους και χαρακτηριστικών. Καλύπτει τις προδιαγραφές 80 PLUS® Gold για αποδοτικότητα έως 92% και αποτελείται από τέσσερα μοντέλα ισχύος από 400W έως 700W.

Διαβάστε την παρουσίαση

 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss