Beach waves: Πώς θα κάνεις το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού χωρίς ψαλίδι μαλλιών

Φτιάξε no heat beach waves και προστάτευσε τα μαλλιά σου από τη θερμότητα των εργαλείων hairstyling.

Αν υπάρχει ένα χτένισμα που μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως καλοκαιρινό αυτό είναι τα beach waves, δηλαδή οι χαλαροί κυματισμοί. Πραγματικά, πρόκειται για το hairstyle που αρμόζει σε κάθε περίσταση, είναι ιδανικό για τα beach looks και τις βόλτες για καφέ με τις κολλητές σου, αλλά και για τις βραδινές εξορμήσεις σου για ποτό και clubbing.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι αν εκ φύσεως δεν έχεις beach waves, ίσως χρειαστεί να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου με εργαλεία θερμότητας και να βλάψεις την τρίχα σου. Θα μου πεις… Γίνονται κυματιστά μαλλιά με άλλον τρόπο; Φυσικά, θα σου απαντήσω! Μπορείς, λοιπόν, να κάνεις no heat beach waves και ν’ αποκτήσεις το πιο summerish χτένισμα χωρίς ψαλίδι μαλλιών!
Αυτό είναι το μυστικό της Drew Barrymore για τέλεια κυματιστά μαλλιά
Πώς θα κάνεις no heat beach waves
Θα σου μιλήσω για εμένα! Τα beach waves είναι το αγαπημένο μου χτένισμα κάθε εποχή του χρόνου. Και το φτιάχνω καθημερινά χωρίς να χρησιμοποιήσω ούτε στο ελάχιστο εργαλείο θερμότητας. Πώς; Κάνοντας στα μαλλιά μου γαλλικές πλεξούδες!

Αυτό, λοιπόν, που κάνω είναι να λούζομαι νωρίς το βράδυ, να ταμπονάρω με μια πετσέτα τα μαλλιά μου για να φύγει η περιττή υγρασία, να τα αφήνω να στεγνώσουν ελαφρώς φυσικά κι έπειτα να τα κάνω δύο γαλλικές πλεξούδες.

Κοιμάμαι με αυτές τις πλεξούδες και το πρωί που ξυπνάω… έχω τα πιο natural beach waves ever! Δοκίμασε κι εσύ αυτήν τη μέθοδο και είμαι σίγουρη πως θα ξετρελαθείς. Αν θέλεις μπορείς να ψεκάσεις τα μαλλιά σου και με sea salt spray για ακόμα πιο summerish αποτέλεσμα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss