Beauty χρήσεις του lip balm που δεν είχατε σκεφτεί | Vita.gr

Το έχουμε πάντα μέσα στην τσάντα μας και το χρησιμοποιούμε συνεχώς και ανεξαρτήτως εποχής. Ο λόγος για το lip balm, το νούμερο 1 προϊόν για την περιποίηση των χειλιών μας. Ωστόσο, το αγαπημένο μας lip balm μπορεί να φανεί εξίσου χρήσιμο και σε άλλες περιπτώσεις. Ορίστε λοιπόν οι beauty χρήσεις του lip balm που ίσως δεν είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα.

*Για τα πετσάκια των νυχιών

Προτού πέσετε για ύπνο, πάρτε με τον δείκτη ελάχιστη ποσότητα και απλώστε τη στα πετσάκια, κάνοντας μασάζ για μερικά δευτερόλεπτα. Θα μαλακώσουν στη στιγμή.

*Για τις μουτζούρες από τη μάσκαρα

Όσο σταθερό χέρι κι αν έχετε, κάποιες φορές η μάσκαρα θα κάνει μουτζούρες. Για να τις σβήσετε δεν έχετε παρά να βάλετε lip balm σε μια μπατονέτα και να την περάσετε από τα σημεία που θέλετε.

*Για άρωμα με διάρκεια

Αν θέλετε το άρωμά σας να μείνει αναλλοίωτο κατά τη διάρκεια της ημέρας σάς έχουμε ένα έξυπνο τρικ. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα από το lip balm στους καρπούς σας και στη συνέχεια ψεκάστε τα σημεία με το άρωμά σας. Η υγρασία στο δέρμα σας θα κρατήσει το άρωμά σας σταθερό για περισσότερη ώρα.

*Για τα αφυδατωμένα χέρια

Μήπως τα χέρια σας υποφέρουν από το συνεχές πλύσιμο, τη χρήση αντισηπτικού και το κρύο; Απλώστε lip balm στα σκασμένα ή κοκκινισμένα σημεία (π.χ. ανάμεσα στα δάχτυλα ή στα κόκκαλα των δάχτυλων) και κάντε απαλό μασάζ. Αντίο ερεθισμοί!

*Για φυσική λάμψη στο πρόσωπο

Για να χαρίσετε λάμψη και ζωντάνια στο πρόσωπό σας, εφαρμόστε λίγο βάλσαμο χειλιών στα ζυγωματικά, στα σημεία που θα βάζατε highlighter. Προαιρετικά, προσθέστε ρουζ.

*Για την ερεθισμένη μύτη

Προστατεύστε τη μύτη σας από την ταλαιπωρία των χαρτομάντηλων απλώνοντάς της ελάχιστη ποσότητα lip balm κάθε φορά που τη σκουπίζετε, προκειμένου να αποφύγετε το ξεφλούδισμα.

*Για τα φρύδια

Κι όμως, το lip balm μπορεί άνετα να αντικαταστήσει το τζελ φρυδιών.

*Για τα μαλλιά

Αντί για τζελ, χρησιμοποήστε ελάχιστο lip balm για να πειθαρχήσετε τις τριχούλες που πετάνε από τον στατικό ηλεκτρισμό.

-Για τις παραπάνω χρήσεις, το lip balm πρέπει να είναι άχρωμο, χωρίς μέντα και, για τη δική σας διευκόλυνση, σε μεταλλικό δοχείο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss