Bella Hadid: Το hair accessory της κοστίζει λιγότερο από €5. Καλό deal, αν σκεφτείς ότι θα το φοράμε όλο το καλοκαίρι

Ως ένα γνήσιο fashion icon, δεν περνάει εβδομάδα που να μην μας εμπνεύσει η Bella Hadid με τις μοναδικές της εμφανίσεις και με τα super cool beauty looks της. Κάπως έτσι, καθώς μαγνήτισε τα βλέμματα, ανεβαίνοντας τα σκαλιά στο Φεστιβάλ των Καννών, η Bella Hadid τώρα εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα αξεσουάρ μαλλιών που μας θύμισε τα σχολικά μας χρόνια. Μιλάμε για τη κλασική κορδέλα μαλλιών. Συγκεκριμένα το supermodel επέλεξε αυτό το vintage αξεσουάρ για να απογειώσει το sportive look της και τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία.

(Photo by Gotham/GC Images)

Οι κορδέλες μαλλιών κάνουν μεγάλο comeback
Πολύ δημοφιλής τη δεκαετία του ’90, η κορδέλα αποτελούσε για πολλά χρόνια ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ μαλλιών μιας ολόκληρης γενιάς. Και, ναι, όπως όλα δείχνουν αυτό το κομμάτι από ελαστικό ύφασμα θα κάνει την εμφάνισή του ξανά και ξανά για να απογειώνει όλα τα στυλ σε χρόνο dt. Εμείς πιστεύουμε πως η προβολή της επιτυχημένης σειράς «Euphoria» σίγουρα βοήθησε στην επιστροφή των headbands, αφού είδαμε αυτό το στοιχείο σε αρκετά beauty looks των αγαπημένων μας πρωταγωνιστριών.
Το δικό μας tip; Για να υιοθετήσεις με το καλύτερο τρόπο το trend, φόρεσε τη κορδέλα στα μακριά σου, χαλαρά μαλλιά και δώσε της μια μοντέρνα πινελιά συνδυάζοντάς την με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, όπως η Bella Hadid.
(Cover photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss