Big Brother – Άννα Μαρία: Ξέσπασε, άρχισε να κλωτσά την πόρτα και ούρλιαζε: “Με πρήξατε! Είστε άχρηστοι! Θέλω να φύγω…” (pics,vid)

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε εκτός ορίων χθες βράδυ. Αφορμή στάθηκαν κάποια σχόλια των συμπαικτών της. Η ίδια ένιωσε αδικημένη και προδομένη από τη συμπεριφορά τους και ξέσπασε.

Η Άννα Μαρία πήρε την τσάντα της και ουρλιάζοντας κυριολεκτικά, κατευθύνθηκε προς την έξοδο του Big Brother. Η Ραμόνα προσπάθησε να την ηρεμήσει, αλλά εκείνη, εκτός εαυτού, την έσπρωξε και άρχισε να λέει:

«Άντε στον διά@@@ να πάτε ρε! Ολοι σας! Που κάθομαι και σας νταντεύω! Θα με τρελάνετε εμένα ρε; Έτσι μόνο θα το κάνετε το παιχνίδι; Τα καταφέρατε! Δεν θέλω να μιλήσει κανενας. Τελος. Με πρήξατε! Μου πρήξατε το συκώτι. Δεν σας αντέχω άλλο, ρε!. Είστε όλοι άχρηστοι ρε. Με κοιτάς εμένα με τέτοιο απειλητικό ύφος ε. Άντε στον διά@@@».

Όταν έφτασε στην πόρτα που οδηγεί εκτός του Big Brother, άρχισε να την κλωτσάει με μανία φωνάζοντας «δεν θα θέλω τα 100 χιλιάρικα ρε! Θέλω να φύγω Big Brother»!

Ο Μεγάλος Αδελφος της εξήγησε ότι αν θέλει να αποχωρήσει δεν γίνεται με αυτο τον τρόπο και λίγο αργοτερα βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου αποφάσισε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι μία από τις πιο έντονες προσωπικότητες στο σπίτι του Big Brother. Αυθόρμητη, δυναμική, παρορμητική αλλά και ευαίσθητη, κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρεμιέρα του reality.

Έχει έρθει αμέτρητες φορές σε σύγκρουση με τους συμπαίκτες της, (δες εδώ τον πρόσφατο καβγά της με την Σοφία Δανέζη), ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μαζέψει τα πράγματα της, δείχνοντας αποφασισμένη να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Αφορμή τότε ήταν μία διαμάχη πάλι με την τραγουδίστρια. (Δες εδώ τι είχε συμβεί)

Το τηλεοπτικό κοινό την έχει ξεχωρίσει και μάλιστα έχει γίνει η … “μούσα” του Twitter. Κι ενώ η ίδια δηλώνει αυθεντική και ειλικρινής, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, είχε “πετάξει” το καρφί της για την ξανθιά δικηγόρο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι η Άννα Μαρία είναι ένας ρόλος μέσα στο σπίτι

Ποια είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη 

Η 36χρονη παίκτρια έχει καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης. Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, τα παιδικά της χρόνια ήταν φτωχικά και δύσκολα. “Ήταν δύσκολα γιατί οι γονείς μου έκαναν τέσσερα παιδιά, δεν είχαν τις βάσεις, παρ’ όλα αυτά προσπαθούσαν μέρα με τη μέρα να μας προσφέρουν όσα μπορούσαν. Δεν μπορούσαν πάντα… Μου έλειπαν πράγματα πρώτης ανάγκης, αλλά είχα τόση αγάπη από την οικογένειά μου. Ακόμα έχω… Δεν υπάρχει όριο στην αγάπη μας. Ήμουν το παιδί που πήγαινε στο δημοτικό που δεν είχα ούτε να πάρω ένα τοστ στο κυλικείο. Οι γονείς μου, μου άφηναν ένα χαρτζιλίκι αλλά ήξερα ότι αυτό το χαρτζιλίκι καλύτερα να μην το χρησιμοποιήσω, για να πάρουμε κάτι άλλο στο σπίτι” είχε αποκαλύψει στον “Μεγάλο Αδελφό”. (Δες εδώ την εξομολόγηση της

Η Άννα Μαρία σε παιδική ηλικία

Η Άννα Μαρία με τους γονείς και τον αδελφό της

Μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός και λάτρευε την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Την κέρδισε όμως η νομική, αν και αργότερα έκανε σπουδές και στη δημοσιογραφία. Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο αδελφός της, Αλέξανδρος, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες. 

Η Άννα Μαρία στην αποφοίτηση της

Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη την έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση. Τον Ιούνιο του ‘19 είχε λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι «Deal» και τότε είχε κλέψει τις εντυπώσεις με το μπρίο της ενώ είχε καταφέρει να κερδίσει 3.800 ευρώ.

Η 36χρονη παίκτρια είναι λάτρης των social media και διατηρεί προσωπικούς λογαριασμούς τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram. Πριν μπει στο Big Brother συνήθιζε να μοιράζεται, με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και από τα ταξίδια της.

H Άννα Μαρία θα συνεχίσει να διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο του Big Brother και όπως φαίνεται έχει σύμμαχό της το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την έχει κρατήσει μέσα στο σπίτι, όσες φορές εκείνη βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss