Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το live! (video)

Aκόμη ένα live του Big Brother ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα με έναν από τους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση να βρίσκονται εκτός σπιτιού.

Η Σοφία Δανέζη, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τα δυο δίδυμα αδέρφια Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής ήταν οι τέσσερις παίκτες που αναμετρήθηκαν στο αποψινό live για την παραμονή τους στο σπίτι του Big Brother. Ο λόγος που η Άννα Μαρία ήταν υποψήφια ήταν καθώς της είχε επιβληθεί ποινή από τον Μεγάλο Αδερφό, όταν σε ένα ξέσπασμά της προσπάθησε να σπάσει την πόρτα και να φύγει από το σπίτι.

Το τηλεοπτικό κοινό που όλη τη βδομάδα είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη συμπεριφορά και των τεσσάρων υποψηφίων ψήφισε και τελικά αποφάσισε πως αυτός που δε θα συνεχίσει την πορεία του στο reality του ΣΚΑΪ είναι ο Παναγιώτης Βαρουξής! Ο δίδυμος του Big Brother πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους, με συνέπεια να αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother.

Ο αδερφός του, Χρήστος Βαρουξής παραμένει στο reality, χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο Παναγιώτης βγήκε εκτός…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss