Big Brother – Δημήτρης Κεχαγιάς: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ζωή του – Ο θάνατος του παιδικού φίλου του, το σοβαρό ατύχημα και ο πρωταθλητισμός στο kick boxing

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι ένας από τους παίκτες του Big Brother που έχει βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τη σχέση του με τη Σοφία Δανέζη. Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι, με μερικούς να υποστηρίζουν ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος τόσο οι κόντρες και οι εντάσεις μεταξύ των διαγωνιζομένων πληθαίνουν. Έτσι, τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε συνεχώς τους οκτώ παίκτες να έρχονται σε αντιπαράθεση άλλοτε λύνοντας τις διαφορές τους και άλλοτε όχι. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των συγκρούσεων.

Ο παίκτης του Μεγάλου Αδελφού είναι 28 ετών και κατάγεται από την Αθήνα. Ο Δημήτρης είναι ιδιοκτήτης εταιρίας υπενοικίασης σκαφών. Γυμνάζεται καθημερινά και από μικρό παιδί του άρεσαν τα αθλήματα. Έχει υπάρξει πρωταθλητής Ελλάδος στο Κick Boxing με πολλές συμμετοχές σε αγώνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το άθλημα που τόσο αγαπά.

Ο ίδιος σε μια εξομολόγηση από καρδιάς είχε μιλήσει παλιότερα για το εκ γενετής πρόβλημα της υγείας του, τους σταθμούς της ζωής του και την στήριξη που είχε από τον πατέρα του στην ενασχόλησή του με τον αθλητισμό.

“Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα υγείας στο ισχίο μου, το οποίο με την πάροδο του χρόνου εξαλείφθηκε πλήρως… Δέχτηκα πολύ αγάπη στα παιδικά μου χρόνια. Στην εφηβεία μου άλλαξαν πολλά… Στο γυμνάσιο ήμουν ένα αρκετά ατίθασο παιδί, άλλαξα πολλά σχολεία. Δημιουργούσα φασαρία, χωρίς να φταίει ο Δημήτρης. Το 2008 ήρθε ο θάνατος ενός παιδικού μου φίλου από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Αυτό άλλαξε ριζικά τη ζωή μου. Αναθεώρησα τα πάντα, το τι είμαστε και τι δεν είμαστε, γέμισα φοβίες, κλείστηκα στο σπίτι μου για έναν χρόνο. 

Κάποια στιγμή είχα ένα γλίστρημα και έφυγε το γόνατό μου και γύρισε προς τα πίσω. Πήγαμε για χειρουργείο κι έπρεπε να αθληθώ σε τουλάχιστον δύο χρόνια. Το 2012 επέστρεψα κι αγωνίστηκα ξανά γιατί με πίστευε ο πατέρας μου. Το 2013 έγινα Πρωταθλητής Ελλάδος! To 2016 έπαιξα το τελευταίο μου επαγγελματικό παιχνίδι κι άνοιξα μαγαζί εστίασης. Έπειτα πέσαμε οικονομικά κι έτσι ήρθε η ευκαιρία για το Big Brother, αν και στην αρχή φοβόμουν”, είχε δηλώσει ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss