Big Brother – Ζακ Ιωαννίδης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον 30χρονο παίκτη που πέρασε στον τελικό (pics)

Ο Ζακ Ιωαννίδης είναι ο πρώτος παίκτης που προκρίθηκε στον τελικό του Big Brother! Μετά από τέσσερις μήνες εγκλεισμού μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, γέλια, δάκρυα, τσακωμούς, χαρές, εντάσεις, διαφωνίες, συζητήσεις, πλησιάζει η στιγμή που μάθουμε ποιος θα είναι ο διαγωνιζόμενος που θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο γνωστός γυμναστικής βρίσκεται πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει το μεγάλο του στόχο και να βγει νικητής. Ο Ζακ Ιωαννίδης μπορεί να βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο οι τηλεθεατές τον ήθελαν εντός Big Brother, συνεπώς ο ίδιος κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος. 

Ποιος είναι όμως ο Ζακ Ιωαννίδης;

Ο περιπετειώδης Ζακ είναι 30 ετών, μένει στην Αθήνα. Σπούδασε στην Αμερική κινησιολογία και διαιτολογία και εργάζεται ως personal trainer. Η γυμναστική είναι το πάθος του και έτσι καθημερινά γυμνάζεται επί 2 ώρες.

Ο ίδιος είναι μεγάλο πειραχτήρι και πριν μπει στο Big Brother είχε δηλώσει ότι θα είναι εκείνος που θα ψυχαγωγεί τους ένοικους του Μεγάλου Αδελφού. Στον ελεύθερο χρόνο του ο Ζακ Ιωαννίδης ασχολείται με τη μαγειρική, αφού του αρέσει πολύ να πειραματίζεται εντός της κουζίνας φτιάχνοντας πεντανόστιμα φαγητά. 

Αν θα έπρεπε να βαθμολογήσει τον εαυτό του, για την εξωτερική του εμφάνιση, θα του έβαζε 7 ή 8, η κολλητή του, όμως, του βάζει 10.

Άραγε θα είναι ο Ζακ ο νικητής του Big Brother; Σε λίγες ημέρες θα το μάθουμε…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss