Big Brother: Η συγκινητική συνάντηση της Άννας Μαρίας με τη μητέρα της – Πλάνταξε στο κλάμα με το που την είδε (video)

Μετά το άγριο ξέσπασμα που έκανε πριν λίγες ημέρες και σόκαρε τους συμπαίκτες της, κάνοντας μάλιστα πολλούς από όσους βρίσκονταν στο πλευρό της να σταθούν απέναντι, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο αποψινό live του Big Brother συνάντησε τη μητέρα της στο μπλε δωμάτιο. Με το που την αντίκρισε, η 36χρονη δικηγόρος ξέσπασε σε δάκρυα και άρχισε να φωνάζει στη μαμά της πόσο την αγαπάει και πόσο της λείπει όλο αυτό το διάστημα που είναι κλεισμένη μέσα.

“Μανούλα μου ήρθες εδώ; Δεν το πιστεύω ότι είσαι εδώ. Σ’ αγαπώ πολύ… Πόσο μου λείπετε… Μου λείπετε πάρα πολύ. Δεν το πιστεύω ότι είσαι εδώ. Θέλω να το φωνάξουν να το ακούσουν όλοι! Νομίζω ότι δεν είναι αλήθεια… Είναι δυο μήνες που έχω να σας δω! Δεν άντεξα, ό,τι κάνω, ο Αντιδήμαρχος με απορρίπτει. Αν με κρατήσει ο κόσμος, θα κάτσω. Τι να κάνω; Να φύγω; ” ανέφερε η Άννα Μαρία στη μητέρα της. 

“Όλοι οι συνάδερφοί σου, οι δικηγόροι, σε αναζητάνε! Λείπεις σε όλους! Όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι έχουμε δύσκολες στιγμές. Μη μπαίνεις στη μέση, όταν οι άλλοι τσακώνονται, γιατί είναι κάτι που σε στενοχωρεί. Να είσαι πιο ήρεμη. Δεν πειράζει. Θέλω να σε δω να διαβάζεις. Θέλω όσο μπορείς να μη φτάνεις στα όρια σου. Το καταλαβαίνω ότι είστε όλοι κλεισμένοι εδώ. Όσο μπορείς, καν’ το. Ας τους να τα βρουν. Μη μπαίνεις στη μέση. Ας λύσουν τα προβλήματά τους, μόνοι τους. Θέλω να το κάνεις αυτό. Δεν τρως… είσαι πολύ αδύνατη! Να τρως φαγητό! Άννα να προσέχεις τον εαυτό σου και μόνο τον εαυτό σου! Σε παρακαλώ. Είσαι το αγγελούδι μας, το καλό μας παιδί” ανέφερε συγκινημένη η μητέρα της προς την κόρη της.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss