Big Brother: Κατάθεση ψυχής από τον Βλαδίμηρο Νικόλα – “Ευχαριστώ τον πατέρα μου που με έμαθε τι δεν πρέπει να γίνω…”

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη ζωή και για τα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει έκανε ο Βλαδίμηρος Νικόλα στο σημερινό live του Big Brother.

Ο 22χρονος βρέθηκε στη hot seat, άνοιξε την καρδιά του και με δάκρυα στα μάτια μίλησε αναλυτικά για την κακομεταχείριση που είχε εκείνος και η μητέρα του από τον πατέρα του, για την άγρια δολοφονία του αδελφού του το 2008, για το bullying που δέχτηκε στα μαθητικά χρόνια του αλλά και για το γεγονός πως είναι παρθένος.

“Έμενα μαζί με τον πατέρα μου και τη μητέρα μου σε κάτι που δεν ήταν ακριβώς σπίτι αλλά ήταν μία ταβέρνα. Εκεί ο πατέρας μου είχε τη μάνα μου σαν υπηρέτρια, σαν δούλα. Είχα δει αρκετή κακοποίηση και προς εμένα και προς τη μητέρα μου. Μας μείωνε και έφευγε από το σπίτι και πήγαινε έξω για χαρτιά, και πήγαινε τέλος πάντων με άλλες γυναίκες.

Το 2006 το σκάσαμε από την ταβέρνα. Μια μέρα που η μάνα μου δεν αντέχει άλλο το σκάσαμε από το σπίτι, ενώ ο πατέρας μου έλειπε. Ήταν η πρώτη μέρα που είχα βιώσει πραγματική φτώχεια μέχρι πεινάς, επειδή δεν είχαμε απολύτως τίποτα. Εκείνες οι μέρες μπορώ να πω ότι ήτανε από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου. Έβλεπα τη μάνα μου που έκλαιγε κάθε νύχτα, επειδή δεν ήξερε τι να κάνει, το φαΐ ήταν ελάχιστο έως καθόλου. Προσπαθούσε να βρει κάποια δουλειά η μητέρα μου, οπότε οι επόμενοι μήνες ήταν από τους πιο καθοριστικούς μήνες της ζωής μου.

Το 2007, ενώ ήμουν στο δημοτικό, είχαμε μια λογομαχία με έναν συμμαθητή μου. Λίγο πολύ ήμουν μόνος εκεί. Αυτό που έκανε, ήταν να φέρει τον μεγαλύτερο αδελφό του, με αρκετά άτομα παρέα και με έπιασαν, με έριξαν κάτω, με κλωτσούσαν. Για την επόμενη εβδομάδα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχα ζημιές στο θώρακα και στα πλευρά μου.
Το 2008 ήτανε η χρονιά η οποία είχε δολοφονηθεί ο αδερφός μου, ήτανε μπλεγμένος σε κάποια πράγματα και χρωστούσε λεφτά, οπότε και τον δολοφόνησαν. Ενώ βρισκόταν σε ένα μαγαζί, όταν βγήκε έξω και πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του, μέσα στο αυτοκίνητό του ήταν τοποθετημένη μία βόμβα, η οποία μόλις μπήκε μέσα εξεράγη. Με το με τον αδερφό μου είχαμε τις καλύτερες σχέσεις από τα από τα τέσσερα αδέλφια που έχω από τον πρώτο γάμο του πατέρα μου. Και εγώ ήμουνα σε ένα σημείο που ζούσα κάθε μέρα με τη σκέψη του “θα με απαγάγουν εμένα σήμερα για να ζητήσουν λύτρα;”, “θα με σκοτώσουν εμένα;” και κοιμόμουν και ξυπνούσα κάθε μέρα με αυτό το φόβο.
Πριν περίπου ενάμισι χρόνο, η τελευταία επαφή που είχα με τον πατέρα μου ήταν ένα τηλεφώνημα. Σε αυτό το τηλεφώνημα του είχα πει όσα απάνθρωπα είχε κάνει και όσα αισθανόμουν για εκείνον. Τον είχα ρωτήσει γιατί μικρό με έλεγε άχρηστο, του είχα πει ότι δεν θα τον συγχωρούσα ποτέ ως πατέρα μου. Τη στιγμή που έμαθα πως πέθανε δεν ένιωσα απολύτως κανένα συναίσθημα. Απολύτως τίποτα. Το απόλυτο κενό», ανέφερε ο Βλαδίμηρος Νικόλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss