Big Brother: Νέος καβγάς Σοφίας – Άννας Μαρίας στη συνάντηση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο (video)

Στην έναρξη του σημερινού live του Big Brother είδαμε ένα βίντεο με όσα συζήτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνάντηση που είχε με τη Σοφία Δανέζη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Ο λόγος που ο παρουσιαστής συναντήθηκε μαζί τους δεν είναι άλλος από τον άγριο καβγά που είχαν οι δυο γυναίκες στο χθεσινό επεισόδιο ο οποίος μάλιστα στάθηκε η αφορμή να κάνει την Σοφία να θέλει να αποχωρήσει από το σπίτι του μεγάλου αδερφού. Αφορμή για τον καβγά των δυο κοριτσιών στάθηκε η ποινή που επιβλήθηκε σε όλους τους παίκτες όταν ο Δημήτρης Πυργίδης χάλασε το μικρόφωνό του πετώντας την Άννα Μαρία στην πισίνα. 

Η Σοφία υποστήριξε πως αν η ίδια έκανε κάτι αντίστοιχο τότε όλοι θα την έστηναν στον τοίχο ενώ η Άννα Μαρία θέλησε να υπερασπιστεί τον Δημήτρη λέγοντας πως η συμπαίκτριά της στο παρελθόν είχε πει πως όποιος είναι δίπλα της γίνεται στόχος. Αυτό έκανε έξαλλη τη Σοφία που μάζεψε τα πράγματά της για να αποχωρήσει. (Δες εδώ ολόκληρο το απόσπασμα με τον καβγά των δυο κοριτσιών)

Στη συζήτηση που είχαν τα δυο κορίτσια η Σοφία Δανέζη επέμεινε στη θέση της πως δεν έχει πει κάτι τέτοιο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ωστόσο τόνισε πως η παραγωγή έψαξε τα πλάνα και τα πράγματα είναι όπως τα έχει πει η Άννα Μαρία. Η συνέχεια ωστόσο βρήκε της δυο κοπέλες να διαφωνούν για ακόμη μια φορά με τη μια να κατηγορεί την άλλη για εμπάθεια και “πονηριά” αλλά και για ανάρμοστες συμπεριφορές.

Stay tuned για τα υπόλοιπα βιντεο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss