Big Brother: Ο άγριος καβγάς της Σοφίας Δανέζη με την Άννα Μαρία και τη Ραμόνα (video)

Ένας άγριος καβγάς ξέσπασε στο σπίτι του Big Brother, μετά την ποινή που επέβαλε ο «Μεγάλος Αδελφός» στους παίκτες, επειδή ο Δημήτρης Πυργίδης έριξε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στην πισίνα και καταστράφηκε το μικρόφωνο της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί η λίστα για τα εβδομαδιαία ψώνια τους και οι διαγωνιζόμενοι να μείνουν μόνο με τα 100 ευρώ από την αποστολή που είχαν κερδίσει ο Χρήστος και ο Παναγιώτης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Χριστίνα Ορφανίδου δήλωσε: «Δεν πειράζει, έχουμε ξαναπεράσει έτσι την εβδομάδα, θα τα καταφέρουμε» με την Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά να ξεσπούν εναντίον της. Ο Δημήτρης Πυργίδης ανέλαβε την ευθύνη και όταν βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, είπε στον Big Brother ότι θεωρεί άδικο να τιμωρούνται και οι συμπαίκτες του μαζί με τον ίδιο.

 

Η Σοφία δεν έκρυψε την ενόχληση της για τη στάση της και ανέφερε ότι σε περίπτωση που το λάθος ήταν δικό της θα την κολλούσαν στον τοίχο και θα την έδιωχναν οι υπόλοιποι συγκάτοικοι από το σπίτι. Τα λεγόμενα της προκάλεσαν την έκρηξη της Άννας Μαρίας, η οποία θεώρησε ότι ένα λάθος, γίνεται τεράστιο ζήτημα. «Σταυρώνουμε έναν άνθρωπο, επειδή έκανε ένα λάθος», φώναζε έξαλλη και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι εκείνη δεν είπε ούτε λέξη όταν έμαθε από την Ραμόνα ότι η Σοφία είχε πει για την ίδια ότι «όποιος βρίσκεται κοντά της γίνεται στόχος»

Η Σοφία αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει πει κάτι τέτοιο, ο Γρήγορης ενοχλήθηκε που τον ενέπλεξαν στο περιστατικό και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε. Η νεαρή τραγουδίστρια βγήκε εκτός εαυτού, άρχισε να ουρλιάζει, με τον Δημήτρη Κεχαγιά να την παίρνει αγκαλιά και να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

 

Στη συνέχεια εκείνη μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να μαζεύει τα πράγματα της ενώ συνέχιζε να φωνάζει στην Ραμόνα ότι λέει ψέματα. «Δεν αντέχω άλλο αυτή την επίθεση από το πουθενά», δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε από την παραγωγή ένα ταξί για να αποχωρήσει!

 

Αν και η Σοφία Δανέζη εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, δεν συνέβη κάτι τέτοιο τελικά. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss