Big Brother: Ανακοινώθηκε και επίσημα η ημερομηνία της πρεμιέρας

Έφτασε η ώρα όπου το σπίτι του «Big Brother» θα ανοίξει τις πόρτες του νέου του σπιτιού του για να υποδεχθεί του 14 νέους παίχτες που ξεχώρισαν και θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Μάλιστα, οι εκπλήξεις, οι ανατροπές και οι ευρηματικές δοκιμασίες  θα είναι πολλές και το ριάλιτι αναμένεται να «σπάσει ταμεία». Το αναβαθμισμένο Captain’s Room και τα προνόμια που το συνοδεύουν θα είναι το μεγάλο δέλεαρ σε εβδομαδιαία βάση για τους παίκτες, με τις δοκιμασίες μάλιστα να είναι πιο απαιτητικές από ποτέ.

Η πρεμιέρα είναι προ των πυλών

Έτσι, η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πρώτου «Big Brother LIVE» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα έχει ξεκινήσει! Να σημειωθεί επίσης πως μαζί τους θα βρίσκεται η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Big Brother
© Instagram

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες ανακοινώσεις του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΙ, το ριάλιτι που αγαπήθηκε τόσο, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή (28/08) 21:00 το βράδυ.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν ξεκινά ένα νέο, ανανεωμένο και άκρως διαφορετικό τηλεοπτικό ταξίδι, το οποίο θα μας προσφέρει περισσότερες από 100 ημέρες απολαυστικού τηλεοπτικού προγράμματος καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss