«Big Brother» – Χριστίνα Ορφανίδου: «Η Άννα-Μαρία με έλεγε νεκρόφιλη»

Έναν χρόνο μετά τη συμμετοχή της στο «Big Brother» και λίγο μετά την πρεμιέρα του νέου κύκλου, η παίκτρια πόκερ Χριστίνα Ορφανίδου, μάς ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά για περιστατικά και γεγονότα που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η πρώην παίκτρια του «Big Brother»:

  • Πότε κατάλαβες ότι θα κερδίσει η Άννα-Μαρία;

«Από την 2η-3η εβδομάδα. Επειδή είχαμε άπλετο χρόνο στο σπίτι, έψαχνα τρόπους να απασχολήσω το μυαλό μου. Έβλεπα ποιους φώναζαν πιο συχνά στο δωμάτιο επικοινωνίας, ποιοι κάθονταν περισσότερη ώρα, πάνω σε ποιους βασίζονταν οι περισσότερες δοκιμασίες και είχα καταλάβει ότι μία τετράδα θα μας απασχολήσει μέχρι το τέλος: Η Άννα-Μαρία, η Σοφία, ο Δημήτρης Πυργίδης και ο Αντιδήμαρχος».

«Είχα καταλάβει ότι μία τετράδα θα μας απασχολήσει μέχρι το τέλος»

  • Τι δεν μάθαμε ποτέ για το «Big Brother»;

«Θέλω να σου πω ότι το καλοκαίρι που μεσολάβησε πριν από το παιχνίδι δημιουργήθηκαν δύο παρέες εκτός “Big Brother”. Οι άντρες είχαν γνωριστεί μεταξύ τους, ενώ οι γυναίκες ήμασταν σε καραντίνα. Κάποιοι έκαναν παρέα το καλοκαίρι, πήγαιναν ο ένας στο σπίτι του άλλου, κανόνιζαν και κουμπαριλίκια, σε ποια θα την πέσουν στο παιχνίδι… To έμαθα αφού βγήκα από το παιχνίδι, το συζητήσαμε, είδαμε μηνύματα και ομαδικές συνομιλίες. Εγώ σεβάστηκα τους κανόνες και τους αντιπάλους μου, δυστυχώς, και όταν μαθαίνω ότι κάποιοι δεν το σεβάστηκαν αυτό, ξενερώνω. Αν παρατήρησες, από την πρώτη μέρα είχαν χωριστεί σε δύο παρέες στο σπίτι».

«Εγώ σεβάστηκα τους κανόνες και τους αντιπάλους μου»

  • Τσακωμός υπήρξε, που να μην είδαμε;

«Ναι, όταν η Άννα-Μαρία με έλεγε νεκρόφιλη. Της εξηγούσα ότι “νεκρόφιλος” είναι εκείνος που θέλει να συνευρεθεί ερωτικά με πτώματα, και μου λέει: “Δεν εννοώ αυτό! Είσαι νεκρή μες στην ψυχή, γι’ αυτό και η φιλία που κάνετε με τη Δανέζη είναι νεκρή!”. Τι άλλο να πεις…».

«Της εξηγούσα ότι “νεκρόφιλος” είναι εκείνος που θέλει να συνευρεθεί ερωτικά με πτώματα»

Η συνέντευξη δόθηκε στον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό «YOU».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss