«Big Brother»: Έξαλλος ο Μιλάτος με τη Σαμάνθα – Τι συνέβη;

Είναι λίγο παραπάνω από ένα 24ωρο που οι νέοι παίκτες του «Big Brother» παραμένουν έγκλειστοι στο σπίτι, και όπως όλα δείχνουν, οι κόντρες και οι εντάσεις δε θα αργήσουν να φανούν.

Ήδη, έχει φανεί πως οι φετινοί παίχτες που βρίσκονται στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» έχουν ιδιαίτερα έντονες και εκρηκτικές προσωπικότητες, που εξ’ αρχής διαμήνυε μια δύσκολη συγκατοίκηση μεταξύ τους. Και μάλιστα, όλο αυτό μένει να επιβεβαιωθεί αρχής γενομένης στο αποψινό επεισόδιο, όπου θα έρθουν τα «πάνω κάτω».

Φέτος, το παιχνίδι παίζεται υπό άλλους όρους και οι δοκιμασίες στο σπίτι του «Big Brother» έχουν ξεκινήσει για τα καλά, το ίδιο όμως ισχύει και για τις κόντρες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Από τη μία, ο Στηβ Μιλάτος έχει δυσαρεστηθεί με έναν συμπαίκτη του και το δηλώνει ανοιχτά. Από την άλλη, η Σαμάνθα δεν μπορεί να δεχτεί ως αρχηγό τη Σύλια, ωστόσο ο τρόπος της βγάζει εκτός εαυτού ορισμένους από τους συγκατοίκους της, όπως ο Μιλάτος, ο οποίος δεν έχει μάθει να «μασάει» τα λόγια του. Και σίγουρα, η έκρηξη του απέναντι της δε θα είναι μικρής κλίμακας.

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss