«Big Brother»: H μυστική αποστολή και η αντιπάθεια της Σοφίας

Μετά την αποχώρηση της Ελένης δυο νέοι παίκτες μπήκαν στο σπίτι του «Big Brother» και είναι βέβαιο πως θα φέρουν τα πάνω-κάτω.

Η Σοφία και ο Νίκος έκαναν την είσοδό τους παιχνίδι, ωστόσο αυτή τους η «εισβολή», σύμφωνα με τις εντολές του «Μεγάλου Αδερφού», θα παραμείνει μυστική για ένα 24ωρο. Έτσι, τους δόθηκε η ευκαιρία να δουν και να εξετάσουν τα όσα γίνονται στο σπίτι προτού κάνουν φανερή -ίσως και αισθητή- την παρουσία τους σ’ αυτό.

Ποια είναι η μυστική αποστολή του Νίκου και της Σοφίας;

Στη συνέχεια, ο «Μεγάλος Αδερφός« τους ανακοίνωσε πως βρίσκονται σε μυστική αποστολή, στην οποία θα έπρεπε να υποδυθούν το παντρεμένο ζευγάρι μπροστά στους υπόλοιπους μόλις τους γνωρίσουν επίσημα. Ενώ προκειμένου να γίνει πιστευτή η ιστορία αυτή, τους είπε πως τους έχει φυλαγμένες και βέρες κάτω από ένα στρώμα στο δωμάτιο που βρίσκονταν απομονωμένοι.

Έτσι, οι δύο νέοι παίκτες, «έπεσαν» από νωρίς στα βαθιά, καθώς κλήθηκαν να επινοήσουν οι ίδιοι από το «μηδέν» τη φανταστική ιστορία του «μεγάλου έρωτα» τους. Μάλιστα, η Σοφία φάνηκε κατενθουσιασμένη με όλο αυτό.

Σκοπός είναι να μην καταλάβει κανείς το «θέατρο» που θα στήσουν, διότι εάν τα καταφέρουν, το έπαθλο που τους περιμένει -τόσο εκείνους, όσο και ολόκληρο το σπίτι- θα είναι μεγάλο. Διαφορετικά, εάν αποτύχουν, ο «Μεγάλος Αδερφός» θα πάρει πίσω το έπαθλο.

Δείτε παρακάτω:

«Ο τρόπος που μιλάει, είναι αγενέστατη»

Μιας και οι νέοι παίχτες (Νίκος και Σοφία) μπόρεσαν να πάρουν μια «γεύση» από το τι γίνεται στο σπίτι, προτού καλά καλά ενταχθούν σ’ αυτό, η Σοφία δήλωσε πως σύμφωνα με τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής, η πρώτη της αντιπάθεια είναι η… Σύλια.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα παίκτρια του ριάλιτι είπε χαρακτηριστικά: «Συμπαθώ λιγότερο τη Σύλια. Ο τρόπος που μιλάει, είναι αγενέστατη. Ενώ έχει μία γλυκιά εμφάνιση αυτό το bitch με εκνευρίζει».

Από την πλευρά του, ο Νίκος είπε πως λιγότερο συμπαθής παίκτρια του είναι η Ελένη, η οποία αποχώρησε, γιατί «όλο κλαιγότανε και γκρίνιαζε».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss