«Big Brother»: Με ποια διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ είχε στενή σχέση o Μιλάτος;

Το «Big Brother» έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των Ελλήνων τηλεθεατών τους οποίους κρατά καθηλωμένους με τα όσα γίνονται εντός του σπιτιού. Παράλληλα, οι φετινοί παίχτες του ριάλιτι απασχολούν το κοινό και για τη ζωή του και εκτός του παιχνιδιού.

Ένας από τους παίχτες αυτούς είναι σίγουρα ο εκρηκτικός Στηβ Μιλάτος, ο οποίος την περασμένη χρονιά είχε παντρευτεί την τότε αγαπημένη του Άννα Παπαϊωάννου, με την οποία ωστόσο χώρισαν δύο μήνες αργότερα.

Τώρα, μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» τον βλέπουμε να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συμπαίκτρια του Σύλια, η οποία ωστόσο διατηρεί σοβαρή σχέση έξω από το παιχνίδι.

Ο Στηβ Μιλάτος, εξαιτίας του μόντελιγνκ όμως, έχει ταξιδέψει αρκετά στο εξωτερικό, ενώ μία περίοδο βρέθηκε στο Λος Άντζελες, όπου εκεί, όπως μετέφερε η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It», είχε έρθει πολύ κοντά με μια διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Πρόκειται για την Shay Mitchell, των 30 εκατ. followers, πρωταγωνίστρια στο Pretty Little Liars, των επτά σεζόν και των πολλών βραβείων. Η ηθοποιός επίσης, έχει παίξει και στο You του Netflix.

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss