«Big Brother» – Νέος έρωτας για τον Κωστή: «Η Κύπρια είναι όλα τα λεφτά»

Ανατροπές και αλλαγές στις ισορροπίες μέσα στο σπίτι του «Big Brother» έφερε η είσοδος τριών νέων παικτών – δύο κοριτσιών και ενός αγοριού –  με ορισμένους από τους υπάρχοντες παίκτες να τους υποδέχονται ζεστά, και με κάποιους άλλους να μην τους παίρνουν με καλό μάτι.

Κέρδισε τις εντυπώσεις η νέα παίκτρια

Η Μαρία Αλεξολόγου, η Άννα Ελευθερίου και ο Μιχάλης Γαβαλάς έκαναν την είσοδό τους στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», με τη δεύτερη να κερδίζει κατευθείαν την καρδιά του Κωστή.

Ξανά ερωτεύτηκε ο Κωστής

Ο Κωστής, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να ξεπέρασε την Ελένη και έχει βάλει μπρος για την όμορφη Κύπρια, γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Power of Love».

Ο Κωστής, μετά τις συστάσεις με όλους τους παίκτες, κράτησε την Άννα στον καναπέ για να συζητήσουν και να μάθει περισσότερα για εκείνη.

«Ελπίζω να μην ξανοιχτούν οι άλλοι»

«Έχω πάρει πολύ χαρά σήμερα, η Κύπρια είναι όλα τα λεφτά. Είναι μια γυναίκα που μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ελεύθερη, μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζω να μην ξανοιχτούν οι άλλοι», είπε στον «Big Brother».

«Αν δω και την πλησιάσει κανείς και της την πέσει θα γίνει χαμός, δεν θα το αφήσω»

Και συνέχισε λέγοντας στον «Μεγάλο Αδερφό»: Έχω τρελαθεί από τη χαρά μου με τους παίκτες. Αν δω και την πλησιάσει κανείς και της την πέσει θα γίνει χαμός, δεν θα το αφήσω».

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, σε συζήτηση που είναι ο Κωστής με τη Σαμάνθα, εκείνη τον συμβούλευσε να σταματήσει να κάνει παρέα μαζί του.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss