«Big Brother»: Ο έρωτας του Κρητικού και η γκάφα του Πέτσα

Το «Big Brother» ξεκίνησε και τα βλέμματα των τηλεθεατών είναι στραμμένα στα όσα γίνονται μέσα στο σπίτι του ριάλιτι με τους νέους παίχτες να δίνουν το δικό τους ρεσιτάλ.

Από πολύ νωρίς φέτος βέβαια, οι παίχτες του «Big Brother» φαίνεται πως ξέχασαν το που βρίσκονται (όχι στο «The Bachelor», όχι στο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει« κτλ.) και σε μόλις λίγες ώρες θέλησαν να ξεπεράσουν τη φιλική ζώνη και να περάσουν στην αντίπερα όχθη, εκφράζοντας πως βλέπουν ερωτικά κάποιον συμπαίκτη τους.

Ο Κρητικός ερωτεύτηκε και δεν το κρύβει

Ένας εξ’ αυτών είναι και ο Κρητικός, ο Κώστας, ο οποίος… ερωτεύτηκε. Ειδικότερα, ο Κώστας, ο οποίος έχει κερδίσει, για την ώρα, τη συμπάθεια του κοινού, φαίνεται πως έχει έρθει πολύ κοντά με τη Γιώτα, στην οποία μάλιστα εκμυστηρεύτηκε τον έρωτά για μία από τις συμπαίκτριες τους.

σχόλια Twitter για Κρητικό
© Twitter

Ο ίδιος δε, σε μια συζήτηση που είχε στον κήπο με τη Γιώτα, της αποκάλυψε ότι του αρέσει η Ελένη, με εκείνη να του αναφέρει ότι είναι αρκετά μικρή στην ηλικία. Εκείνος με τη σειρά του, απάντησε ότι μια κοπέλα σαν εκείνη ψάχνει και ανέφερε ότι είναι διατεθειμένος να την πάρει μαζί του στην Κρήτη και να την έχει στο μαγαζί του να δουλεύουν μαζί.

Στη συνέχεια, ο παίχτης από την Κρήτη, βρήκε την Ελένη στην πισίνα και άρχισε να της κάνει κοπλιμέντα, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τον έρωτά του. «Μου αρέσεις πολύ. Μόλις μπήκα μέσα είπε αυτή είναι κουκλάρα».

Την ίδια ώρα, δε δίστασε να εξομολογηθεί τον έρωτά του για τη συμπαίκτρια του και στον «Big Brother», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω μόνο αυτή, δεν ξέρω ιντα χω πάθει».

Η γκάφα του Παναγιώτη Πέτσα

Παράλληλα, ο γνωστός σε όλους από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μοντέλων «GNTM», Παναγιώτης Πέτσας, θέλησε να «τιμωρήσει» την Ανχελίτα για την τρικλοποδιά που του έβαλε και ενώ φρόντισε να της αφαιρέσει το μικρόφωνο, ο ίδιος ξέχασε το δικό του, με αποτέλεσμα ο «Μεγάλος Αδερφός» να τον καλέσει σε… απολογία στο δωμάτιο.

Εκεί, θέλησε να μάθει για τη σχέση των δύο, με την Ανχελίτα να αποκαλεί τον Πέτσα «μικρό» και ότι της την «μπαίνει».

Δείτε παρακάτω:

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter δεν παρέλειψαν να παρατηρήσουν το pattern, αφού είδαν την ίδια σκηνή να επαναλαμβάνεται και με τη σειρά τους αποφάσισαν να σχολιάσουν τις αντιδράσεις και την παιδιάστικη συμπεριφορά του Πέτσα μέσα στο σπίτι του «Big Brother».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss