Black Friday 2020: Τα αρώματα που έχουμε βάλει στο μάτι – ELLE

Black Friday 2020: Τα αρώματα που έχουμε βάλει στο μάτι

Black Friday 2020, το μόνο που μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση αυτή τη στιγμή, αφού θα μπορέσουμε να κάνουμε λίγο shopping χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Μια αγορά που αξίζει σίγουρα να κάνεις σε τιμές Black Friday είναι τα αρώματα, που θα τα βρεις με μεγάλη έκπτωση που φτάνει το 60%, οπότε μπορείς να αποκτήσεις όχι ένα αλλά και δύο! Ποιο άρωμα όμως να επιλέξεις τώρα; Εμείς σου προτείνουμε όλες τις νέες αφίξεις της αρωματοποιίας για να ξέρεις τι να προσθέσεις στο μπουντουάρ σου και να αφήνεις το αποτύπωμά σου ανεξίτηλο στο πέρασμά σου.

Φυσικά είναι ευκαιρία να πάρεις από τώρα και τα δώρα των Χριστουγέννων, αφού πραγματικά θα τα βρεις σε σούπερ τιμές. Ένα άρωμα είναι ιδανική επιλογή για τη μαμά σου, την κολλητή σου, το σύντροφό σου και το μπαμπά σου, οπότε αν το σκεφτόσουν σαν ιδέα, εκμεταλλεύσου τις μεγάλες εκπτώσεις που ετοιμάζουν τα διαδικτυακά beauty on line shops για να είσαι ένα βήμα μπροστά και να κάνεις έξυπνο shopping. Γιατί εννοείται πως σε αυτές τις δύσκολες περιόδους πρέπει να σκεφτόμαστε έξυπνα και να κάνουμε σωστές και συμφέρουσες αγορές.

Εδώ σου έχουμε και άλλες beauty προσφορές που αξίζει να μελετήσεις γιατί θα βρεις υπέροχες ιδέες για τα δώρα που θέλεις να κάνεις, αλλά και για τον εαυτό σου.

Τα τοπ αρώματα για το 2020 σε τιμές Black Friday

Άρωμα J' Adore Eau de Parfum Infinissime, του Dior.

Άρωμα J’ Adore Eau de Parfum Infinissime, του Dior.

Συλλεκτικό άρωμα Beautiful Absolu Eau de Parfum Andy Warhol Edition, της Estée Lauder.

Άρωμα Black Orchid, του Tom Ford.

Άρωμα Libre Eau de Parfum, του Yves Saint Laurent.

Άρωμα My Way, του Giorgio Armani.

Περισσότερες ιδέες για shopping:

7 πουλόβερ Zara γιατί και η καραντίνα θέλει στυλ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss