Black Friday 2020 χωρίς Huawei και Work From Home λύσεις γίνεται; Δε γίνεται!

Η γιορτινή περίοδος πλησιάζει και όσο και αν δεν θα μοιάζει με ότι είχαμε συνηθίσει, θα δώσει ένα τέλος σε μια δύσκολη χρονιά για ολόκληρο τον κόσμο.

Αν κάτι πρέπει να κρατήσουμε από το 2020 είναι το πόσο η τεχνολογία αποτέλεσε ένα στήριγμα για πολλούς, βοηθώντας να ζήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μια…κανονικότητα. Ειδικά μάλιστα για όσους αναγκάζονται να δουλέψουν από το σπίτι αλλά και για μαθητές ή φοιτητές που λόγων συνθηκών έχουν μετατρέψει το δωμάτιό τους σε σχολική αίθουσα.

Και τη φετινή Black Friday, η Huawei αποτελεί μια σταθερή λύση για όσους ψάχνουν το κατάλληλο φορητό υπολογιστή ή tablet που να συνδυάζει σε ένα πακέτο κορυφαίες επιδόσεις με ασυναγώνιστη τιμή.

Στην κατηγορία των tablets, οι προτάσεις της Huawei για τη φετινή Black Friday καλύπτουν όλα τα βαλάντια με τιμές που ξεκινάνε από τα €89 όπως το MatePad T8. Με μικρές διαστάσεις και ελάχιστο βάρος, το MatePad T8 διαθέτει οθόνη 8 ιντσών και τεχνικά χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό για οικογενειακή χρήση. Με 12 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής video και μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής, το μικρό tablet της Huawei έχει μεγάλες δυνατότητες.

Αντίστοιχα η οικογένεια των οικονομικών tablet της εταιρείας ολοκληρώνεται με τα μοντέλα MediaPad T3 και MediaPad T5. Με κόστος μόλις €109, η οθόνη 9,6 ιντσών του MediaPad T3 κλέβει καρδιές με τα φοβερά χρώματά της, από τα καλύτερα που θα συναντήσετε σε αυτό το τιμολογιακό επίπεδο, με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά να συνθέτουν μια από τις πιο συμφέρουσες αγορές. Σε αυτά ξεχωρίζει ο τετραπύρηνος επεξεργαστής στο εσωτερικό του, τα 16GB αποθηκευτικού χώρου, η εγγραφή βίντεο σε Full HD ανάλυση αλλά και η δυνατότητα σύνδεσης σε 4G δίκτυα.

Διαθέτοντας οθόνη 10,1 ιντσών, ανάλυσης Full HD, το MediaPad T5 έρχεται με αναλογία 16:10 η οποία το καθιστά ιδανικό για προβολή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, ειδικά όταν αυτή συνδυαστεί με την παρουσία διπλών ηχείων τεχνολογίας Histen για μια κινηματογραφική εμπειρία. Με οκταπύρηνο επεξεργαστή στο εσωτερικό του, το MediaPad T5 τρέχει Android σε συνδυασμό με το γραφικό περιβάλλον EMUI της Huawei, δίνοντας πρόσβαση σε εκατομμύρια εφαρμογές και παιχνίδια που καλύπτουν όλα τα γούστα, ειδικά αυτά των μικρών ηλικιών.

Για πιο επαγγελματικές καταστάσεις, το Huawei MatePad κλέβει καρδιές με φοβερή τιμή από €249 και δυνατότητες που το κάνουν ιδανικό για όσους χρειάζονται μια φορητή λύση για τις βιντεοκλήσεις τους και την εκτέλεση παραγωγικών εφαρμογών. Με premium σχεδιασμό και διαστάσεις που το κάνουν απόλυτα φορητό, το MatePad διακρίνεται μεταξύ άλλων για την κορυφαία Fullοθόνη 10,4 ιντσών ανάλυσης 2K, πάνω από την οποία υπάρχει η μία από τις δύο κάμερες των 8MP για άψογες βιντεοκλήσεις.  Οι δυνατότητες όμως του MatePad δεν σταματούν εδώ αφού διαθέσιμη είναι και η έκδοση 4G που επιτρέπει τη σύνδεση με δίκτυα τέταρτης γενιάς για συνεχή πρόσβαση στο Internet από όπου και αν βρίσκεστε.

 

 

Παράλληλα μπορεί να μετατραπεί σε laptop με το ειδικό αξεσουάρ πληκτρολογίου, αλλά και  να αποτελέσει το κατάλληλο βοήθημα για να καλλιεργήσετε τη δημιουργικότητά σας με τη χρήση του M-Pencil.

Έχοντας δημιουργήσει αίσθηση τα τελευταία χρόνια με την είσοδό της στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών, η Huawei διαθέτει κορυφαίες προτάσεις για όσους λόγω συνθηκών αναγκάζονται να…Work from Home

Το MateBook X Pro δεν είναι μόνο το κορυφαίο laptop της εταιρείας αλλά και ένα από τα καλύτερα της αγοράς που την περίοδο του Black Friday απλά δεν έχει αντίπαλο. Και πως θα μπορούσε άλλωστε όταν η εμφάνισή του αλλά και η ποιότητα κατασκευής του φανερώνουν ένα premium laptop εξαιρετικά εύκολο στη μεταφορά (βάρος μόλις 1.33 κιλά) και με ασυναγώνιστες επιδόσεις.

Αρκεί το άνοιγμα του για να αποκαλυφθεί η μεγαλειώδης FullView οθόνη αφής των 13,9 ιντσών που με αναλογία διαστάσεων 3:2, καλύπτει το 91% της συνολικής επιφάνειας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για την ποιότητα των χρωμάτων, η οποία υποστηρίζει το 100% του χρωματικού χώρου sRGB, κάτι που φαίνεται από την πρώτη στιγμή. Το MateBook X Pro συνδυάζει εμφάνιση με επιδόσεις, αφού στο εσωτερικό του βρίσκουμε επεξεργαστή Intel Core i7 10ης γενιάς, 8GB μνήμη και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών GeForce MX250 που επιτρέπει απροβλημάτιστη χρήση ακόμα και με απαιτητικές εφαρμογές σχεδιασμού.

Εφαρμογές τηλεδιασκέψεων όπως το Zoom, το Microsoft Teams και το Cisco WEBEX  αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα σενάρια χρήσης του MateBook X Pro το οποίο προσφέρει άψογη εικόνα και ήχο εξαιτίας της παρουσίας τεσσάρων μικροφώνων, με λειτουργία μείωσης εξωτερικού θορύβου.

Η ασφάλεια είναι ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του MateBook X Pro (τιμή €1599) αφού προσφέρει πρόσβαση στα Windows 10 με τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που ενσωματώνει ενώ η web κάμερά του κρύβεται όποτε επιθυμείτε στο πληκτρολόγιο κάθε φορά που δεν τη χρειάζεστε.
Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ αφού το MatePad Pro αποτελεί την υβριδική λύση της Huawei, που φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία των tablet. Μπορεί να μεταμορφωθεί άμεσα σε φορητό υπολογιστή αξιώσεων, συνδυάζοντας τα κορυφαία χαρακτηριστικά των δύο κόσμων.

Με αναλογία οθόνης που φτάνει το εντυπωσιακό 90%, το MatePad Pro διαθέτει οθόνη 10,8 ιντσών με ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά, διατηρώντας έναν απόλυτα μοντέρνο σχεδιασμό. Ο πολυμορφικός του χαρακτήρας, επιτρέπει στο MatePad Pro να εκτελεί απροβλημάτιστα απαιτητικές εφαρμογές χάρις στον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τα 6GB μνήμης που ενσωματώνει. Σε αυτές περιλαμβάνονται και εφαρμογές σχεδιασμού που επιτρέπουν στο χρήστη να δημιουργήσει τα αγαπημένα του σχέδια χρησιμοποιώντας το Huawei M-Pencil που εξασφαλίζει μια ομαλή ροή γραφής με 4096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης και χωρίς καθυστέρηση απόκρισης. Με Black Friday τιμή €599, το υβριδικό tablet της Huawei αποτελεί μια άκρως ανταγωνιστική πρόταση στην κατηγορία.

Με τα νέα MateBook X Pro και MatePad Pro, oι κάτοχοι Huawei smartphones είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν πλήρως την τεχνολογία Huawei Share που επιτρέπει μεταξύ άλλων τη διασύνδεση των δύο συσκευών. Απαντήστε και πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις, στείλτε μηνύματα, δείτε φωτογραφίες, μεταφέρετε τα αρχεία που θέλετε, είναι λίγες μόνο από τις δυνατότητες που προσφέρει Huawei Share, πάντα ασύρματα και χωρίς να χρειαστεί να ακουμπήσετε καθόλου την οθόνη του smartphone σας. 

Βρείτε και εσείς τις προσφορές Black Friday της Huawei στα καταστήματα www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss