Black Friday προ των Πυλών. Τι πρέπει να προσέξετε

Η Black Friday ή Η Μαύρη Παρασκευή (όπως σας βολεύει), έρχεται στίς 24/11/2017 και το ελληνικό λιανεμπόριο θα φορέσει τα “γιορτινά του”, καθώς γνωστές αλυσίδες καταστημάτων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα ακολουθήσει την εν λόγω «ξενόφερτη» μόδα και θα κάνει δελεαστικές προσφορές για τους καταναλωτές.

Η Black Friday θεσπίστηκε στις ΗΠΑ, εορτάζεται σε αρκετές χώρες και είναι μια ημέρα όπου τα καταστήματα πραγματοποιούν πολύ μεγάλες εκπτώσεις έως 80%.

Τo Public ήταν η ελληνική αλυσίδα που έφερε για πρώτη φορά την Black Friday στην Ελλάδα, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και προσέλευση κόσμου.

Φέτος, όμως τόσο η αγορά όσο και εμείς οι καταναλωτές, θα είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι για τις 24 Νοεμβρίου.

Για τον λόγο αυτό, δείτε παρακάτω μερικές βασικές οδηγίες για πιο έξυπνες και συμφέρουσες επιλογές:

1) Επενδύστε χρόνο στη wishlist σας. Δεν αρκεί να αποφασίσετε πως θέλετε ένα κινητό ή ένα λάπτοπ –ιδανικά θα πρέπει να έχετε καταλήξει και σε ορισμένα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν. Καθώς ο χρόνος που θα έχετε την Παρασκευή θα είναι αρκετά περιορισμένος για μία τόσο σημαντική αγορά, δεν θα πρέπει να πιεστείτε, αλλά να έχετε κάνει την έρευνά σας από πριν.

2) Μην περιμένετε το πρωί της Παρασκευής. Ήδη από το βράδυ της Πέμπτης πολλά on line καταστήματα θα ενεργοποιήσουν τις προσφορές τους.

3) Πέρα από την έρευνα στα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν δείτε και τις προσφορές που ετοιμάζουν τα καταστήματα, μέσα από τις βιτρίνες, τα newsletter και τα site τους.

4) Σε τι κατάσταση είναι η πιστωτική σας; Καλό θα είναι να το γνωρίζετε, ώστε να ξέρετε και τι περιθώριο έχετε για μεγαλύτερες αγορές.

5) Η Παρασκευή θα περάσει, οι αγορές σας θα μείνουν. Οπότε φροντίστε να τις έχετε κάνει από αξιόπιστα καταστήματα.

Μεταξύ άλλων, κινητά, laptop, gadgets, videogames αλλά και βιβλία ή cd, dvd και bluray θα μας περιμένουν για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την (άτυπη) έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss