Black nails: Ήρθε η ώρα για μαύρο μανικιούρ και για το απόλυτο fall mood

Τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη σήμερα και ας μπούμε σε φθινοπωρινή διάθεση. Πώς αλλιώς; Με μαύρο μανικιούρ!

Ο Σεπτέμβρης μάς αφήνει και αύριο είμαστε όλες έτοιμες να υποδεχθούμε τον Οκτώβρη. Τον μήνα που μας βάζει για τα καλά στο φθινόπωρο με τις συννεφιές και τις βροχές του, τα πεσμένα φύλλα στο έδαφος και την πιο χαμηλή θερμοκρασία. Για να σε βάλω, λοιπόν, ακόμα περισσότερο σε fall mood, αποφάσισα σήμερα να δούμε μαζί… μαύρα μανικιούρ.

Μα πραγματικά! Υπάρχει πιο φθινοπωρινή επιλογή για τα νύχια σου από το black mani; Ρητορική είναι η ερώτηση, όπως καταλαβαίνεις. Το μαύρο είναι ό,τι πρέπει για αυτήν την εποχή και ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις!
10 υπέροχα nail art για σένα που αγαπάς τα οβάλ νύχια
Gothic or not; Τα μαύρα νύχια είναι για όλες
Αν δεν είσαι fan των πολύ σκούρων αποχρώσεων στα νύχια, πιθανότατα πιστεύεις ότι αυτά απευθύνονται μόνο σε gothic girls. Ειδικά το μαύρο. Δεν είναι έτσι, όμως, τα πράγματα.
Δεν χρειάζεται να βάψεις τα νύχια σου όλα μαύρα, αν έχεις μπει σε πειρασμό να δοκιμάσεις black nails. Ευτυχώς, υπάρχουν black nail art, δηλαδή σχέδια με μικρές λεπτομέρειες μαύρου στα νύχια, που είναι ό,τι πρέπει για σένα. Κομψά, λιτά, απέριττα και άκρως εντυπωσιακά. Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις… τα άπαντα του μαύρου στα νύχια; Check την gallery και κράτα τα απαραίτητα screenshots για να τα δείξεις στη μανικιουρίστ σου.

Μην ξεχνάς τη φροντίδα των νυχιών
Μπορεί πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα να βλέπουμε τα nail trends, αλλά είναι πολύ σημαντικό -πέρα από τα nail art- να προσέχεις και τα νύχια σου για να είναι υγιή. Φρόντισε, λοιπόν, να μην τα βάφεις συνέχεια. Ένα διάλειμμα πού και πού είναι ό,τι πρέπει για να α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss