Bloomberg: Νέο Nintendo Switch με OLED οθόνη 7 ιντσών και έξοδο 4Κ

Η πολυπόθητη ανανέωση του Nintendo Switch φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021

Φιλόδοξα σχέδια φαίνεται να έχει η Nintendo για την υβριδική κονσόλα της μετά τη χρονιά-ρεκόρ που διανύσαμε, καθώς σύμφωνα με αναφορές του Bloomberg, η εταιρεία ετοιμάζει ένα ανανεωμένο μοντέλο με μεγαλύτερη OLED οθόνη. Οι πηγές κάνουν λόγο πως την παραγωγή θα αναλάβει η Samsung Display, η οποία θα ξεκινήσει τον Ιούνιο και θα είναι για μια άκαμπτη οθόνη OLED 7 ιντσών και ανάλυσης 720p. Ο λόγος που πρόκειται για άκαμπτη οθόνη είναι για μείωση του κόστους.

Οι πηγές επίσης αναφέρουν πως η κονσόλα θα προσφέρει έξοδο σήματος σε ανάλυση 4K, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη αν θα περιέχεται αναβαθμισμένο hardware στο εσωτερικό που θα κάνει upscale την ανάλυση από 1080p (που υποστηρίζει το υπάρχον NVIDIA Tegra chipset). Το τρέχον Switch μοντέλο περιέχει LCD οθόνη 6,2 ιντσών, με το Switch Lite να έχει οθόνη 5,5 ιντσών, κάτι που καθιστά μια μεγαλύτερη οθόνη τεχνολογίας OLED καλοδεχούμενη αναβάθμιση.

Τέτοιες πληροφορίες μπορεί να απωθήσουν κάποιον από το να προβεί στην αγορά του τρέχοντος μοντέλου, αλλά όπως όλα δείχνουν αρκετό καιρό τώρα, φήμες για ένα αναβαθμισμένο και δυνατότερο μοντέλο δεν μειώνουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το 2020 η Nintendo απέρριψε φήμες για την ύπαρξη ενός Switch Pro μοντέλου, λίγο μετά την κυκλοφορία του ανανεωμένου Switch με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss