BMW Group: Ισχυρές λειτουργικές επιδόσεις το 9μηνο 2022 – FleetNews

Σε ασταθές οικονομικό περιβάλλον, το BMW Group για μία ακόμα φορά σημείωσε ισχυρές λειτουργικές επιδόσεις το τρίτο τρίμηνο. Τα σταθερά βασικά οικονομικά μεγέθη αποτελούν απόδειξη της οικονομικής επιτυχίας της εταιρείας εν όψει του αυξανόμενου κόστους πρώτων υλών και ενέργειας.
«Τα συναρπαστικά προϊόντα είναι η καλύτερη απάντηση σε ένα απαιτητικό περιβάλλον. Αυτά μας προσφέρουν σταθερότητα στο παρόν και δημιουργούν προοπτικές ανάπτυξης για το μέλλον. Επενδύουμε συστηματικά για το λόγο αυτό στην τεχνολογική πλατφόρμα της Neue Klasse. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτά τα εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα θα φέρουν την προσφορά μας στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε Oliver Zipse, Πρόεδρος Δ.Σ. της BMW AG. «Τα σταθερά μας αποτελέσματα τρίτου τριμήνου υπογραμμίζουν ότι η ευελιξία δημιουργεί ανθεκτικότητα. Ιδιαίτερα υπό ασταθείς συνθήκες, το παγκόσμια ισορροπημένο μας αποτύπωμα και η ανοιχτή μας προσέγγιση σε επίπεδο τεχνολογίας, αποδεικνύονται βασικοί παράγοντες επιτυχίας. Γι’ αυτό, μετά από εννέα μήνες, είμαστε στο σωστό δρόμο για να πετύχουμε τους στόχους μας για όλη τη χρονιά. Ειδικότερα η επιτυχία στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων μας σημαίνει ότι μπορούμε να προσβλέπουμε στους επόμενους μήνες με αυτοπεποίθηση».
Η σημαντική αύξηση στις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών και ηλεκτροκίνητων οχημάτων αντανακλάται επίσης στη μείωση των εκπομπών CO2 στο στόλο νέων οχημάτων της Ε.Ε.: Το BMW Group θα μπορούσε κάλλιστα να ξεπεράσει τον προηγούμενο στόχο του και με βάση τα τρέχοντα δεδομένα, να μειώσει τις εκπομπές του στόλου στην Ε.Ε. κατά 5%-10% μέσα σε ένα χρόνο. Προ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss