BMW Group: Νέες επενδύσεις για EV στις ΗΠΑ – FleetNews

Το εργοστάσιο του BMW Group στο Spartanburg

Το BMW Group ανακοίνωσε επένδυση ύψους 1,7 δισ. δολαρίων για την κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στις ΗΠΑ και συνάπτει συμφωνία με την Envision AESC για την παροχή κυψελών μπαταριών στο εργοστάσιο του Spartanburg.
Το BMW Group συνεχίζει την ανάπτυξη του σχεδίου ηλεκτρικής κινητικότητας με νέες επενδύσεις στις ΗΠΑ με σκοπό την επέκταση του εργοστασίου του Spartanburg και την αύξηση του παραγωγικού αποτυπώματος της εταιρείας στην Αμερική. O Πρόεδρος Δ.Σ. του BMW Group, Oliver Zipse, ανακοίνωσε επένδυση ύψους $1,7 δισ. στις δραστηριότητες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης μιας επένδυσης ύψους $1 δισ. με σκοπό την προετοιμασία για την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων της υφιστάμενης μονάδας παραγωγής στη Νότια Καρολίνα, και $700 εκατ. για την κατασκευή ενός νέου κέντρου συναρμολόγησης μπαταριών υψηλής τάσης στο γειτονικό Woodruff. Μέχρι το 2030, το BMW Group θα κατασκευάζει τουλάχιστον έξι αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα στις ΗΠΑ.
Τον κ. Zipse πλαισίωσαν στο εργοστάσιο του Spartanburg ο Κυβερνήτης της Ν. Καρολίνας Henry McMaster, ο Υπουργός Εμπορίου, Harry Lightsey III, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής Ανάπτυξης της Κομητείας Spartanburg, David Britt και ο Δήμαρχος του Woodruff, SC, Kenneth Gist. Επίσης, ανακοινώθηκε σύναψη συμφωνίας για την προμήθεια κυψελών μπαταριών ιόντων λιθίου επόμενης γενιάς από την Envision AESC, η οποία θα κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο στην Πολιτεία.
«Επί δεκαετίες, το εργοστάσιο του Spartanburg αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την παγκόσμια επιτυχία του BMW Group. Πρόκειται για …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss