BMW Σφακιανάκης: BMW X1 test drive – FleetNews

Με αφορμή το λανσάρισμα του νέου BMW X1, ενός μοντέλου που αποπνέει τόλμη και το αίσθημα ελευθερίας για τον οδηγό, η BMW Σφακιανάκης διοργάνωσε μια εβδομαδιαία εκδήλωση test drive στις εγκαταστάσεις της.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η BMW Σφακιανάκης είναι μια εταιρεία η οποία διέπεται από σταθερές αξίες όπως η προτεραιότητα στους πελάτες ως βασική επιχειρηματική στρατηγική, δίνοντας σταθερά προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών τους.

Στο παραπάνω πλαίσιο η BMW Σφακιανάκης, έδωσε μεταξύ 1ης έως 8ης Οκτωβρίου την ευκαιρία στους λάτρεις του μοντέλου να οδηγήσουν πρώτοι το νέο BMW X1, προγραμματίζοντας ένα test drive αλλά και να το γνωρίσουν καλύτερα λαμβάνοντας μέρος στην εμπειρία και συμμετέχοντας στην αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου πριν κάθε δοκιμαστική οδήγηση.

Επίσης την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου κλείνοντας αυτή την επιτυχημένη εβδομαδιαία εκδήλωση test drive πραγματοποιήθηκε το Exclusive BMW X1 Festive Event, στο κατάστημα Αμαρουσίου. Διοργανώθηκε ένα party, στο οποίο γιορτάστηκε το λανσάρισμα του νέου BMW X1 και πολλοί πελάτες, στελέχη, δημοσιογράφοι και λάτρεις της μάρκας συμμετείχαν στη γιορτή αυτή.
Το BMW X1 είναι ένα μοντέλο που εξάπτει τη φαντασία, εντυπωσιάζει και εμπνέει για συναρπαστικά ταξίδια και μοναδικές εμπειρίες. Στην BMW Σφακιανάκης μπορείτε να το γνωρίσετε.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss